Willem II - FC Eindhoven naar maandag 6 februari

Willem II - FC Eindhoven naar maandag 6 februari

De vorige week afgelaste wedstrijd Willem II – FC Eindhoven wordt ingehaald op maandag 6 februari. Die avond is om 20.00 uur de aftrap in het Koning Willem II stadion. Daardoor spelen we drie thuiswedstrijden in acht dagen. 

Seizoenkaarten en losse tickets die voor de oorspronkelijk speeldag besteld zijn blijven voor deze nieuwe dag geldig. Ook al staat de oude speeldatum op jouw ticket, je hoeft geen actie te ondernemen. 

dffvf
Als gevolg van de verplaatsing speelt Willem II drie thuiswedstrijden in acht dagen: 3 februari (Helmond Sport), 6 februari (FC Eindhoven) en 10 februari (FC Dordrecht). 

Verhinderd?
Heb je een los ticket maar ben je op de nieuwe speeldag niet in gelegenheid om naar Willem II – FC Eindhoven te komen? Dan maken we een positieve uitzondering op de standaard voorwaarden en kiezen we samen met jou nieuwe tickets op vergelijkbare plaatsen voor een andere thuiswedstrijd dit seizoen. Neem via onderstaand formulier contact met ons op. Na het versturen van jouw gegevens nemen we op korte termijn per e-mail contact met je op.

 

Willem II Media

Laatste nieuws