Kaartverkoop

Nu in de verkoop:

ADO Den Haag - Willem II za 23 november 20.45 uur Uitverkocht
Willem II - Sparta Rotterdam za 30 november 18.30 uur Bestel hier
sc Heerenveen - Willem II vr 13 december 20.00 uur Bestel hier
Willem II - Sparta Rotterdam (beker) wo 18 december 19.45 uur Binnenkort
Willem II - Fortuna Sittard za 21 december 20.45 uur Bestel hier

Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Willem II?
Allereerst willen we benadrukken dat je voor thuiswedstrijden géén ClubCard of andere kaart nodig hebt om kaartjes te kunnen bestellen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden om een kaartje te kopen voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Waar kan ik een kaartje kopen? 
Er zijn drie verschillende opties om aan een kaartje te komen voor onze thuiswedstrijden. Lees hieronder de drie mogelijkheden om aan kaartjes te komen.

1. Direct hier online bestellen
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDEAL je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt hier je kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen. Op thuiswedstrijddagen is de receptie niet altijd geopend. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden.

3. Kassa's Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa's van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa's is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. Let op: Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa's op de wedstrijddag gesloten. Dit zal tijdig gecommuniceerd worden.

Hoe koop ik een kaartje voor een uitwedstrijd van Willem II?
Voor de meeste uitwedstrijden zijn zowel autokaarten als buskaarten beschikbaar, hoeveel dit er zijn wordt bepaald per wedstrijd. Indien er autokaarten beschikbaar zijn, zijn deze enkel hier verkrijgbaar.
De buskaarten lopen altijd via onze supportersverenigingen, hoe deze verkrijgbaar zijn wordt altijd tijdig gecommuniceerd op onze website.  

Vragen of problemen met bestellen?
Neem dan contact op met Willem II Ticketing. Dit is telefonisch mogelijk via 013-54 90 590 of per e-mail via ticketing@willem-ii.nl.