Kaartverkoop

Nu of binnenkort in de verkoop:

Waar kan ik een kaartje kopen?Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Willem II?
Allereerst willen we benadrukken dat je voor thuiswedstrijden géén ClubCard of andere kaart nodig hebt om kaartjes te kunnen bestellen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden om een kaartje te kopen voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Er zijn drie verschillende opties om aan een kaartje te komen voor onze thuiswedstrijden.

1. Direct online bestellen via www.besteljekaartje.nl
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDeal je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt hier je kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen. Op thuiswedstrijddagen is de receptie niet altijd geopend. Mocht deze open zijn wordt dit gecommuniceerd in het websitebericht van de desbetreffende wedstrijd.

3. Kassa's Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa's van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa's is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. Let op: Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa's op de wedstrijddag gesloten. Dit zal gecommuniceerd worden in het websitebericht van de desbetreffende wedstrijd.

Hoe koop ik een kaartje voor een uitwedstrijd van Willem II?
Voor de meeste uitwedstrijden zijn zowel autokaarten als buskaarten beschikbaar, hoeveel dit er zijn wordt bepaald per wedstrijd. Indien er autokaarten beschikbaar zijn, zijn deze enkel op www.besteljekaartje.nl verkrijgbaar.
De buskaarten lopen altijd via onze supportersverenigingen, hoe deze verkrijgbaar zijn wordt altijd tijdig gecommuniceerd op onze website.  

Vragen of problemen met bestellen?
Neem dan contact op met Willem II Ticketing. Dit is telefonisch mogelijk via 013-54 90 590 of per e-mail via ticketing@willem-ii.nl.