Spelen bij Willem II

Status Willem II Trainingsplan Blok II (alle leeftijden):✔ (gaat door)

*Elke woensdagochtend om 10.00u volgt een update.

Wil je bij Willem II komen voetballen?

Doel 1
Het is ons doel om het maximale uit iedere jeugdspeler te halen. Wij willen dat elk van onze jeugdspelers iedere dag beter wordt, als voetballer en als mens. Natuurlijk hopen wij dat dit leidt tot zoveel mogelijk jeugdspelers in ons eerste elftal.

Doel 2
We willen dat het voetbalniveau en -plezier in de regio groot Tilburg zo hoog mogelijk is. Daarom zoeken wij naar manieren om zo veel mogelijk kinderen zo lang mogelijk goede training te geven.

Visie
Wij kunnen niet voorspellen hoe goed een jonge voetballer wordt. Wij doen dan ook niet aan voorspellingen wie profvoetballer wordt en wie niet. Wij geloven wel in ontwikkeling. En wij denken in kansen. Daarom willen wij zo veel mogelijk kinderen die voetballen leuk vinden de kans geven zich bij ons in de kijker te spelen. Want hoe meer kinderen goede training krijgen des te groter wordt de kans dat het voetbalniveau van de kinderen omhoog gaat. Voor ons is het voetbalniveau natuurlijk belangrijk, maar hoe jonger je bent des te belangrijker wij jouw aanpassingsvermogen vinden. Hoe beter jij in staat bent je aan te passen en dus te leren en presteren des te groter de kans dat jij het maximale uit jezelf weet te halen. 

Willem II Voetbalacademie
Om onszelf en de kinderen meer tijd te geven om erachter te komen of spelen in de Willem II Voetbalacademie passend is voor zowel het kind als voor ons, is het Willem II Trainingsplan in het leven geroepen. Het Willem II Trainingsplan heeft twee doelen: Het eerste doel is om een beter beeld van de speler te krijgen, om een meer accurate inschatting te maken of de speler past bij de Willem II Voetbalacademie. Het tweede doel is om zoveel mogelijk kinderen uit de regio groot Tilburg goede training te geven. Idealiter stroomt elk kind de Willem II Voetbalacademie in vanuit het Willem II Trainingsplan.
 
Om goede training te verzorgen, hebben we goede trainers nodig. En goede trainers kosten logischerwijs geld. Daarom vragen we eenieder die deelneemt aan het Trainingsplan om een bijdrage, zodoende kunnen wij de kwaliteit van onze trainingen waarborgen. 
 
De trainingen van het Willem II Trainingsplan vinden plaats op ons eigen complex, normaliter op de woensdagmiddag. Mocht de speler hiervoor in aanmerking komen dan zal hij door ons worden uitgenodigd. In deze uitnodiging staat de aanvullende informatie.
 
Willem II Trainingsplan
Het Willem II Trainingsplan is voor kinderen die nog niet bij de Willem II Voetbalacademie spelen. Om in aanmerking te komen voor het Trainingsplan bestaan er 3 paden: scouting, talentendag of open inschrijving. Voor de verschillende leeftijden zijn er verschillende mogelijkheden. Ben je geboren in 2011 of 2012 dan is het mogelijk om je open in te schrijven voor het Trainingsplan. Voor oudere leeftijden gaat dit alleen via een talentendag of via de scouting.
Voor meer info per leeftijd zie hieronder de mogelijkheden.
 

Onder 8
Onder 9
Willem II Trainingsplan

Onder 10
Onder 11
Onder 12

Open Talentendag

Onder 13
Onder 14
Onder 15

Open talentendag
Onder 16
Onder 17
Onder 18
Onder 19
Testwedstrijd (maart), trainingen in april.

VA