Spelen bij Willem II

Wil je bij Willem II komen voetballen?

Doel 1
Het is ons doel om het maximale uit iedere jeugdspeler te halen. Wij willen dat elk van onze jeugdspelers iedere dag beter wordt, als voetballer en als mens. Natuurlijk hopen wij dat dit leidt tot zoveel mogelijk jeugdspelers in ons eerste elftal.

Doel 2
We willen dat het voetbalniveau en -plezier in de regio groot Tilburg zo hoog mogelijk is. Daarom zoeken wij naar manieren om zo veel mogelijk kinderen zo lang mogelijk goede training te geven.

Visie
Wij kunnen niet voorspellen hoe goed een jonge voetballer wordt. Wij doen dan ook niet aan voorspellingen wie profvoetballer wordt en wie niet. Wij geloven wel in ontwikkeling. En wij denken in kansen. Daarom willen wij zo veel mogelijk kinderen die voetballen leuk vinden de kans geven zich bij ons in de kijker te spelen. Want hoe meer kinderen goede training krijgen des te groter wordt de kans dat het voetbalniveau van de kinderen omhooggaat. Voor ons is het voetbalniveau natuurlijk belangrijk, maar hoe jonger je bent des te belangrijker wij jouw aanpassingsvermogen vinden. Hoe beter jij in staat bent je aan te passen en dus te leren en presteren des te groter de kans dat jij het maximale uit jezelf weet te halen.

Willem II Jeugdopleiding
Om onszelf en de kinderen meer tijd te geven om erachter te komen of spelen in de Willem II Jeugdopleiding passend is voor zowel het kind als voor ons, is de Willem II Vooropleiding in het leven geroepen. De Willem II Vooropleiding heeft twee doelen: Het eerste doel is om een beter beeld van de speler te krijgen, om een meer accurate inschatting te maken of de speler past bij de Willem II Jeugdopleiding. Het tweede doel is om zoveel mogelijk kinderen uit de regio groot Tilburg goede training te geven. Idealiter stroomt elk kind de Willem II Jeugdopleiding in vanuit de Willem II Vooropleiding. De trainingen van de Willem II Vooropleiding vinden plaats op ons eigen complex, normaliter op de woensdagmiddag. Mocht de speler hiervoor in aanmerking komen dan zal hij door ons worden uitgenodigd. In deze uitnodiging staat de aanvullende informatie.

Deelnemen aan de Willem II Vooropleiding*
Wil jij kans maken om deel te nemen aan de Willem II Vooropleiding? Daarvoor stellen wij de volgende eisen:

  • Je bent geboren in 2011 of 2012.
  • Je woont in regio Groot Tilburg.
  • Je voetbalt momenteel bij een amateurvereniging in regio Groot Tilburg.
  • Je hebt een ongelofelijke passie voor voetballen. 
  • Je wilt het maximale uit jezelf halen.

Voldoe je aan al deze eisen? Dan kun je jezelf aanmelden via deze link. Wij gaan de aanmelding direct verwerken en reageren binnen circa 14 werkdagen. Krijg je geen reactie, dan wordt je niet uitgenodigd. Krijg je wel een reactie, dan wordt je uitgenodigd voor het instromen in een nieuw trainingsblok (5 trainingen) van de Vooropleiding. 
Hiervoor ontvang je dan een e-mail met aanvullende informatie (let op, onze e-mails komen nog wel eens in de map 'ongewenste e-mail' terecht).”

De Willem II Vooropleiding zal plaats vinden op het jeugdcomplex van Willem II (Rueckertbaan 207, Tilburg), op de woensdagmiddag. Aanvullende informatie ontvang je bij de uitnodiging.
 

Geboortejaar Mogelijkheid
2011 t/m 2012 Willem II Vooropleiding

Hieronder de data voor de start van een trainingsblok, elk blok bevat vijf trainingen:
- 29-09-2021 (Start Blok 1)
- 10-11-2021 (Start Blok 2)
- 12-01-2022 (Start Blok 3)
- 16-02-2022 (Start Blok 4)
- 30-03-2022 (Start Blok 5)
- 11-05-2022 (Start Blok 6)