Wedstrijdbezoek

Wedstrijddagen bij Willem II gaan in de eerste plaats over wat er op het veld gebeurt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om van een aantal zaken op de hoogte te zijn voordat je een wedstrijd van Willem II bezoekt.

Tickets
Jouw tickets voor de thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion kun je eenvoudig online bestellen via de ticketshop. Het uitprinten van tickets is niet nodig. Jouw tickets zijn te scannen vanaf je mobiele (smart)telefoon. Op de wedstrijddag is het stadion vanaf 1,5 uur voorafgaand aan de aftrap geopend.

Afbeelding
Plattegrond

Horecavoorzieningen Bonheur Horeca Groep
Tijdens de wedstrijd kun je in het Koning Willem II stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. Ook staan rondom het stadion Broodje Jantje en De Smulkar voor nog meer verrukkelijke versnaperingen. In het stadion is het mogelijk om met een pinpas of contant geld te betalen. Je kunt met contant geld een opwaardeerkaart kopen met het bedrag dat je wenst. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de horecapunten t.h.v. de vakken B, F en M. Het is niet meer mogelijk om met contant geld te betalen bij de horecapunten.

Parkeren
De parkeerterreinen (P1 t/m P7) rondom het stadion zijn alleen toegankelijk met een geldige parkeerkaart.

 

Afbeelding
Parkeren plattegrond

Gratis parkeren vlakbij het Koning Willem II stadion is mogelijk op:

- Evenemententerrein 't Laar: Laarveld Oost of Laarveld West
- Terrein Stappegoor: Stappegoorweg (volg route 'P Stappegoor')