Deel je trots!

Bestel nu je SeizoenClubCard Willem II

Afgelopen maand was Tilburg gaststad voor maar liefst tien Europese landenteams. Met als hoogtepunt de uitverkochte en enerverende Derby der Lage Landen, waarin onze Oranje leeuwinnen de Red Flames versloegen.

Oh, oh... my little lady!
De voetbalvrouwen van WEURO 2017 zijn inmiddels uitgespeeld in het Koning Willem II stadion. Ruim baan dus voor onze eigen Tricolores... En natuurlijk voor die mooie kleine dame die we in Tilburg het allerliefst bezingen. 

Ben jij ook klaar voor het nieuwe seizoen?
De Tricolores zijn inmiddels begonnen aan het vierde Eredivisie-seizoen op rij. De selectie van Erwin van de Looi telt volop versterkingen en is bijna net zo internationaal als het deelnemersveld van het EK. Een sterk vernieuwd Willem II, dat veel talent herbergt en zomaar kan uitgroeien tot een van de verrassingen van komend voetbaljaar. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Al ruim 9.000 supporters gingen je voor...
De KingSide is traditiegetrouw al bijna twee maanden uitverkocht. En al lijkt dat inmiddels een abc'tje, daar zijn we weer bijzonder trots op. Voor andere vakken zijn nog SeizoenClubCards verkrijgbaar. Dus wil jij net als onze Tricolores 17 thuiswedstrijden in de basis starten? Bestel dan nu je SCC en schreeuw onze Stoere Kerels naar een fantastisch seizoen.

 

 

 

#TROTSVANHETVOETBALLAND