Trainer worden

Wil jij een betere jeugdtrainer worden? Dat kan bij het Willem II Trainingsplan! Hoe? Lees hieronder alle informatie die je nodig hebt. 

Doel 1
Het is ons doel om het maximale uit iedere jeugdspeler te halen. Wij willen dat iedere jeugdspeler iedere dag beter wordt, als voetballer en als mens. Natuurlijk willen wij dat dit leidt tot zoveel mogelijk jeugdspelers die de stap maken naar ons eerste elftal.

Doel 2
We willen dat het voetbalniveau en -plezier in Tilburg en omstreken zo hoog mogelijk is. Daarom zoeken wij naar manieren om zo veel mogelijk kinderen zo lang mogelijk goede training te geven.

Visie
Wij kunnen niet voorspellen hoe goed een jonge voetballer wordt. Wij doen dan ook niet aan ‘voorspellingen’ wie profvoetballer wordt en wie niet. Wij geloven wel in ontwikkeling en we denken in kansen. Daarom willen wij zo veel mogelijk kinderen die voetballen leuk vinden de kans geven zich bij ons in de kijker te spelen. Want hoe meer kinderen goede training krijgen des te groter de kans wordt dat het voetbalniveau van de kinderen omhooggaat. 

Willem II Trainingsplan
Om onszelf en de kinderen meer tijd te geven om erachter te komen of spelen in de Willem II Voetbalacademie passend is voor zowel het kind als voor ons, is het Willem II Trainingsplan ontstaan. Het Willem II Trainingsplan heeft twee doelen. Het eerste doel is om een beter beeld van de speler te krijgen en om een meer accurate inschatting te maken of de speler past bij de Willem II Voetbalacademie. Het tweede doel is om zoveel mogelijk kinderen uit Tilburg en omstreken goede training te geven. Idealiter stroomt elk kind de Willem II Voetbalacademie in vanuit het Willem II Trainingsplan.

Trainers
Om zo veel mogelijk kinderen in de regio Tilburg te beïnvloeden zijn wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze en gedreven jeugdtrainers. Wij verwachten jeugdtrainers die - samen met ons - de gestelde doelen willen realiseren. De vereisten die wij hierbij stellen is dat de trainers de visie van de Willem II Voetbalacademie delen, je ervaring hebt in het (jeugd)voetbal en verantwoord kunt omgaan en affiniteit hebt met kinderen. Wij verwachten trainers die zelfstandig voor een groep kunnen staan. KNVB/UEFA-trainersdiploma’s zijn een pré. Voor deze functie stelt Willem II een vergoeding ter beschikking.

De trainingen van het Willem II Trainingsplan zijn elke woensdagmiddag op het jeugdcomplex van Willem II (Ruckertbaan). 

Groep Geboortejaar Tijden
Onderbouw 2009 t/m 2010 16.15 - 17.45 uur
Middenbouw 2006 t/m 2008 18.00 - 19.30 uur

Inschrijven
Heb je interesse? Schrijf je in via de knop hieronder. Wij reageren zo snel als mogelijk.