Talentendagen

Willem II heeft in de loop der jaren vele goede voetballers opgeleid. Zo kwamen de huidige Oranje-aanvoerder (Virgil van Dijk) en de veel besproken Frenkie de Jong uit de Tilburgse jeugdopleiding. Ook onze huidige technisch directeur Joris Mathijsen doorliep de opleiding en had vervolgens een prachtige internationale profvoetbalcarrière. 

In het voortbrengen van jonge voetballers hebben we prachtige jaren afgewisseld met wat mindere jaren. We streven ernaar om wederom prachtige jaren neer te gaan zetten. Opleiden begint met het geven van kansen aan jonge, ambitieuze voetballers. Vind jij dat je ook een kans verdient en ben je geboren tussen 2001 en 2006? Schrijf je dan in voor onze talentendag, die plaatsvindt op zondag 27 januari bij OVC'26 in Tilburg.

Denk voordat je besluit jezelf in te schrijven, eerst goed na over de volgende vragen: 
♦ Werk jij aan jezelf als niemand kijkt of heb je altijd een trainer nodig om jou te motiveren?
♦ Kijk je liever toe of neem je initiatief in het oplossen van uitdagende situaties?
♦ Als het mis gaat, neem jij dan jouw verantwoordelijkheid of heb je excuses?
♦ Werk je samen of ben je een individuele sporter die teamsport bedrijft?
♦ Geloof jij in jezelf?
 
Alleen kinderen die geboren zijn in de jaren 2001-2006 kunnen zich inschrijven voor de talentendag. Er is een maximum aantal inschrijvingen. Nadat de inschrijftermijn is afgelopen (15 januari, 23.59 uur) laten wij iedere ingeschrevene per e-mail weten of hij wel of niet naar de talentendag mag komen. 

Tests vooraf
Indien je wordt uitgenodigd, dan onderga je bij aanvang van de dag een fysieke en psychologische test. Deze test is erg belangrijk, want doorsta je deze niet dan moeten we jou helaas alsnog teleurstellen. Zorg er dus voor dat je fit en alert bent!

Inschrijven voor de Talentendag kan vanaf nu door hier te klikken.