Stadiontour

1. Koninklijke Stadiontour 
De Koning Willem II Stadiontour start in de centrale hal van het Koning Willem II Stadion. Er wordt onder andere een kijkje genomen in de spelerstunnel, het veld, de kleedkamer van de tegenstander, de sponsorruimtes en skyboxen. Helaas is het tijdens het seizoen niet mogelijk  om tijdens de stadiontour de kleedkamer van de selectie, de wasserette, het spelershome en de fitnessruimte te bezoeken. Tijdens de zomerstop zijn hiervoor wel mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Willem II. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training van de selectie. 

Voor alle kinderen is er een Willem II tas met goodies.

Duur: ca 1 uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: € 6,25 per persoon
Wanneer: Maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren*

2. Koninklijke Stadiontour inclusief Beitelmenu
De Koning Willem II Stadiontour start in de centrale hal van het Koning Willem II Stadion. Er wordt onder andere een kijkje genomen in de spelerstunnel, het veld, de kleedkamer van de tegenstander, de sponsorruimtes en skyboxen. Helaas is het tijdens het seizoen niet mogelijk om tijdens de stadiontour de kleedkamer van de selectie, de wasserette, het spelershome en de fitnessruimte te bezoeken. Tijdens de zomerstop zijn hiervoor wel mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Willem II. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training van de selectie. 

Na afloop worden alle deelnemers getrakteerd op een heerlijk Beitelmenu in Jupilercafé d'n Beitel of in een van de skyboxen en ontvangen alle kinderen een Willem II tas met goodies. 

Bij dit menu krijg je:

- friet met een snack

- een glaasje fris

- een ijsje

Duur: ca 2 uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: € 12,50 per persoon
Wanneer: Maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren*


* Reserveren is mogelijk via ticketing@willem-ii.nl