Congressen en evenementen

Het door Bonheur Horeca Groep geëxploiteerde Koning Willem II Stadion in Tilburg is niet zómaar een voetbalstadion. Gasten reageren verrast als ze bij binnenkomst de sfeervolle, functionele en warme inrichting zien. Vaak horen we dan ook: "Ik wist niet dat het hier zo mooi is." De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties. Naast een plenaire ruimte die plaats biedt aan 450 personen, vindt u bij ons maar liefst 20 andere zalen.

Verdeeld over twee verdiepingen beschikt het Koning Willem II Stadion over een flexibele locatie, met een capaciteit van 10 tot ruim 3.000 personen. De eerste verdieping bestaat uit 8 lounges die onderling gecombineerd kunnen worden. Bijzonder populair bij onze gasten is de bestuurskamer van Willem II. Ook de tweede verdieping biedt u – met in totaal meer dan 1.000m2 – volop mogelijkheden. Hier vindt u ons prachtige Tricolores Grand Café en het ruime Koning Willem II restaurant, beiden met uitzicht op het veld en de tribunes. Aan deze ruimten grenzen 15 exclusieve Businessrooms, ideaal voor vergaderingen, subgroepen, borrels en recepties. 

 

Voor vergaderingen, seminars en congressen staat een uitgebreid pakket aan ondersteunend materiaal klaar. Verschillende (audiovisuele) hulpmiddelen zoals laptops, beamers, diverse podia, een glasvezelinternetverbinding, maken - met behulp van een bekwame technische ondersteuning – uw bijeenkomst tot een professioneel geheel. 

Bovendien is het Koning Willem II stadion een ideale locatie voor feesten en sportieve evenementen. Vier een (thema)feest waar nog lang over nagepraat wordt, of ga de strijd aan met collega’s tijdens een spannende Sterrenslag. Waarvoor u bij ons ook te gast bent, wij zorgen voor een unieke ervaring.

Dat wij een uitstekende kwaliteit te bieden hebben, blijkt uit het aan ons toegekende certificaat ‘Erkend Congresbedrijf’. We zijn er trots op dit keurmerk te mogen voeren en maken het elke meeting opnieuw waar.  

Het Koning Willem II stadion Congres & Evenementen is door zijn ligging aan de A58, tussen Breda en Eindhoven, uitstekend bereikbaar. Het aan de voorzijde van het stadion gelegen parkeerterrein heeft 600 gratis plaatsen.

Contactgegevens voor informatie en reserveringen:

Koning Willem II Stadion Congres & Evenementen
Divisie van Bonheur Horeca Groep
Goirleseweg 34
5026 PC Tilburg
Tel: 013 – 5499600
E: sales@bonheurhorecagroep.nl
I: www.bonheurhorecagroep.nl