Sponsorbrochure 2022-2023

Dit seizoen willen we met Willem II in de Keuken Kampioen Divisie strijden voor promotie naar de Eredivisie. Met de steun van alle supporters en sponsoren gaan we keihard werken dit mogelijk te maken. Laten we hopen op een mooie seizoenafsluiting met een groots feest op De Heuvel!

We zijn met veel energie begonnen aan die missie en het is goed om te zien dat onze partners, sponsoren en overige stakeholders massaal achter de club blijven staan. De geweldige steun die we de afgelopen tijd hebben mogen ervaren is een mooie voorbode voor een succesvol seizoen.

Kortom, de businessclub van Willem II blijft onverminderd sterk en biedt u als ondernemer de mogelijkheid om nieuwe persoonlijke verbindingen aan te gaan en te genieten van onze voetbalbeleving! In onze brochure, welke via onderstaand formulier te downloaden is, ziet u welke opties er allemaal voor u zijn om optimaal te profiteren van de vele mogelijkheden. We nodigen u graag uit voor een persoonlijke ontmoeting in ons Koning Willem II stadion!

Naam