Sponsorbrochure 2021-2022

Het afgelopen seizoen konden we u als gast niet ontvangen in het Koning Willem II stadion. Daar is voldoende over gezegd en geschreven. Op sportief vlak hebben we ons gelukkig net op tijd kunnen herpakken en hebben we onze plek in de Eredivisie veilig kunnen stellen. Daar horen we als Willem II natuurlijk ook!

Gelukkig zijn we nu weer klaar voor een mooi nieuw seizoen waarbij het persoonlijk contact en de beleving in het stadion weer als vanouds zal zijn. Met onze businessclub leden en zakelijke relaties groeien we verder en bouwen we aan onze ambities. De businessclub van Willem II is het grootste zakelijk platform van Midden-Brabant en vormt daarmee voor u als ondernemer een mooie en prettige basis voor uw netwerk. Samen genieten van een intense voetbalbeleving is daarbij het uitgangspunt voor het aangaan van persoonlijke verbindingen.

Via onderstaand formulier kunt u de brochure downloaden waarin u ziet u welke opties er allemaal zijn voor u om hier als ondernemer optimaal van te kunnen profiteren. Maar het beste is natuurlijk een bezoek aan het stadion tijdens een van de wedstrijden of een van onze zakelijke events.

Tot snel in het Koning Willem II stadion!

Naam