De verhuisperiode is gestart

De verhuisperiode is gestart

Leev' hoezee, voor Willem II

Op 12 augustus wordt de trots van het voetballand 125 jaar. Een jubileumseizoen lang vieren we dat onze club deze prachtige leeftijd bereikt heeft. Dat doen we het liefst met jou erbij, want we kunnen niet zonder de aanwezigheid en steun van onze supporters. Hoogtepunten vieren we samen! 

De verlengperiode is inmiddels voorbij. Ruim 7.000 supporters verlengden hun seizoenkaart. Op donderdag 17 juni is de verhuisperiode gestart. Tijdens deze periode kunnen seizoenkaarthouders uit het seizoen 2021 - 2022 verhuizen naar een andere plek in het stadion. Het gaat om de plekken die gedurende het seizoen 2021 - 2022 niet bezet zijn geweest én plekken die afgelopen seizoen wel bezet waren maar niet verlengd zijn. Verhuizen kan t/m 23 juni. Voor supporters die vorig seizoen geen seizoenkaart hadden, start de vrije verkoop op 24 juni.

Wereldwijd zien we weer steeds meer supporters in de stadions. Daardoor hebben we goede hoop dat we komend seizoen weer thuiswedstrijden met de steun van het rood-wit-blauwe leger mogen spelen. Toch moeten we er rekening mee houden dat we vanwege corona-maatregelen wedstrijden zonder jouw steun in het stadion spelen. Het risico op het spelen zonder supporters dragen we samen.

Garantie op tien wedstrijden
Een Eredivisieseizoen telt zeventien thuiswedstrijden. Op basis van de losse ticketprijzen heb jij de aanschafwaarde van je seizoenkaart er na tien duels uit. Dat is één van de voordelen van een seizoenkaart. Ondanks de positieve vooruitzichten kan het komend seizoen voorkomen dat deels zonder supporters gevoetbald wordt. We kiezen ervoor om een eventuele tegemoetkomingsregeling in te laten gaan vanaf zeven gemiste wedstrijden. Dat betekent dat je bij de aanschaf van jouw seizoenkaart akkoord gaat dat er geen tegemoetkoming is als je tien wedstrijden of meer in de reguliere competitie kunt bezoeken.

Stripboek cadeau
Verleng jij jouw seizoenkaart binnen de verlengperiode dan ontvang je gratis het unieke stripboek Trots van het Voetballand (à €12,50). Het stripboek is beschikbaar gesteld door Willem II, stichting Stripboek en de bedrijven die vermeld staan in het stripboek en wordt gemaakt ter ere van het 125-jarig bestaan van de club. In het stripboek worden iconische en verrassende verhalen uit de geschiedenis van de club verteld.

Meer info of naar een andere plek in het stadion verhuizen? Check onderstaande keuzes. 

-

Laatste nieuws