Meedoenregeling

Meedoenregeling Willem II

Ook tijdens seizoen 2018-2019 kunnen personen die gebruik maken van de Meedoenregeling weer een (halve) SeizoenClubCard aanvragen. Let op, het aanvragen van een (halve) SeizoenClubCard via de Meedoenregeling kan niet online. We nodigen je graag uit bij de receptie. Klik hier voor onze openingstijden. 

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg stelt een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, etc. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Willem II is een van de participanten van de Meedoenregeling. Klik hier voor meer informatie over de Meedoenregeling.

Procedure
Wil je alle thuiswedstrijden van Willem II in de Eredivisie bijwonen? Dat kan voordelig met het budget van €100,- van de Meedoenregeling. Het aanvragen van een SeizoenClubCard aan de hand van de Meedoenregeling kan bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) meeneemt. Het is niet mogelijk om iemand te machtigen om jouw aanvraag in te dienen. De receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Tarieven halve SeizoenClubCard
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Het competitieschema voor seizoen 2018-2019 is nog niet bekend.

Voorwaarden
De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden na de winterstop en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.