Interpolis

Interpolis is al sinds 1998 een trouwe sponsor van Willem II en was zelfs enkele seizoenen shirtsponsor van de Tricolores. Medewerkers van Interpolis komen ook voor het seizoen 2017-2018 in aanmerking voor een SeizoenClubCard tegen een gereduceerd tarief. Echter zijn de voorwaarden in overleg met Interpolis aangepast.

Voorwaarden

  • Per werknemer kunnen twee SeizoenClubCards met 25% korting besteld worden. Beide SeizoenClubCards zijn enkel op naam van de medewerker van Interpolis te bestellen. Een andere tenaamstelling is niet langer een optie. 
  • De SeizoenClubCards zijn uitsluitend bij de receptie van het Koning Willem II stadion te bestellen op vertoon van de persoonlijke Interpolis-personeelspas (incl. foto) én een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs). Dit betekent dat alleen de medewerker van Interpolis zelf de SeizoenClubCard aan kan vragen. De receptie in het Koning Willem II stadion is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.
  • De 25% korting geldt op de volledige prijs van de SeizoenClubCard en niet op kaarten waar al korting op gegeven wordt, zoals 65+ korting, korting t/m 12 jaar en de 013-actie.

Let op, het is dus niet mogelijk om via deze regeling je SeizoenClubCard online te verlengen. 

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Benieuwd naar het competitieschema voor het seizoen 2017-2018? Klik hier!

Voorwaarden
De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Delen mag