Interpolis

Interpolis is al sinds 1998 een trouwe sponsor van Willem II en was zelfs enkele seizoenen shirtsponsor van de Tricolores. Medewerkers van Interpolis komen ook voor het seizoen 2018-2019 in aanmerking voor een SeizoenClubCard tegen een gereduceerd tarief. Echter zijn de voorwaarden in overleg met Interpolis aangepast.

Voorwaarden:

  • De twee kaarten met 25% korting zijn alleen op naam van de medewerker van Interpolis te bestellen. Een andere tenaamstelling is geen optie meer. Op verzoek van Interpolis wijzen wij u erop dat de kaarten voor persoonlijk gebruik zijn. 
  • De kaarten zijn enkel bij de receptie van het Koning Willem II stadion te bestellen op vertoon van de persoonlijke Interpolis personeelspas met foto en legitimatiebewijs. Dit betekent dat alleen de medewerker van Interpolis zelf hier de SeizoenClubCard aan kan vragen. 
  • De korting geldt enkel op de volledige prijs van de SeizoenClubCard en niet op kaarten waar al een korting op gegeven wordt zoals 65+ korting, korting t/m 12 jaar en de 013-actie.
  • U heeft tot en met 11 mei de tijd uw eigen plaats(en) te reserveren, daarna gaat de vrije verkoop van start.

Let op, het is dus niet mogelijk om via deze regeling uw SeizoenClubCard online te verlengen. 

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Het competitieschema voor seizoen 2018-2019 volgt binnenkort. 

Voorwaarden
De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.