SeizoenClubCard 2018-2019

Vanaf nu beschikbaar: de SeizoenClubCard voor seizoen 2018-2019

Het is vanaf nu mogelijk om je SeizoenClubCard te verlengen of een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Meer informatie over de procedures voor het verlengen of aanvragen van een SeizoenClubCard vind je hier.

Voordelen van een SeizoenClubCard:

•    Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie;
•    Zeventien wedstrijden, voor de prijs van tien duels;
•    Eventueel voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden in de KNVB beker;
•    10% Korting op aankopen in de Willem II Fanshop en webshop (dit geldt niet voor producten in de uitverkoop);
•    Je ontvangt regelmatig de Tricolores Nieuwsbrief;
•    Je bekijkt alle thuiswedstrijden vanaf jouw vaste plek in het Koning Willem II stadion.

Verlengen
Heb je afgelopen seizoen een SeizoenClubCard gehad? Jouw huidige stoel was tot en met 11 mei voor jou gereserveerd. Verhuizen naar een ander vak of andere stoel was mogelijk van 14 mei 09.00 uur tot en met 16 mei 17.00 uur. Ben je vergeten te verlengen en wil je alsnog een SeizoenClubCard aanschaffen? Dit kan gewoon door een SeizoenClubCard te bestellen, online of bij de receptie. 

SeizoenClubCard-bestellen

Nieuwe aanvraag

Heb je afgelopen seizoen geen SeizoenClubCard gehad maar wil je dit seizoen alle wedstrijden van de Tricolores in eigen huis meemaken? De vrije verkoop is op dit moment in volle gang!

Meer informatie

Tarieven
De tarieven voor de SeizoenClubCard voor seizoen 2018-2019 vind je hier

Donatie Stichting Willem II Betrokken
Bij het verlengen heb je de mogelijkheid om onze maatschappelijke stichting steunen en een donatie van €2,50 over te maken naar Willem II Betrokken. Meer informatie hierover lees je hier

Bedrijven
Wil je als bedrijf een of meerdere seizoenkaarten bestellen, bijvoorbeeld als geste naar je personeel of klanten? Mail dan ticketing@willem-ii.nl. Als je al met je bedrijf sponsor bent bij Willem II, ontvang je bovendien bij 10 of meer seizoenkaarten op de publiekstribune een korting van 10%.