Verlengen

Deel je trots en verleng je SeizoenClubCard
We willen je bedanken voor je steun het afgelopen jaar. En natuurlijk zien we je ook komend seizoen weer graag bij alle thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion. Ben jij er ook weer bij? 

Sinds 7 juni 09.00 uur is jouw vaste plek helaas niet meer gereserveerd. Uiteraard hopen we dat je wel weer een SeizoenClubCard aanschaft en er komend seizoen weer bij bent. 

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Benieuwd naar het competitieschema van het seizoen 2017-2018? Klik hier!

Verleng SeizoenClubCard Willem II

Hoe kan ik mijn SeizoenClubCard verlengen?
Je SeizoenClubCard-verlengen kan online of bij de receptie. Klik hier voor de openingstijden. Op dinsdag 6 juni is de receptie geopend tot 20.00 uur. 

Behoor je tot de supporters die via een bedrijf of de 013-actie een SeizoenClubCard hebben aangeschaft? Dan kun je niet online verlengen. Je hebt dan een brief ontvangen met meer informatie.  

Online verlengen
1. Ga naar deze link om direct je SeizoenClubCard te verlengen. 

2. Log in met je account door je klantnummer in te vullen in combinatie met je wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord of ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan je klantnummer in en klik op ‘Wachtwoord opvragen’. Je ontvangt dan direct een e-mail met je nieuwe wachtwoord. Ontvang je geen e-mail, neem dan even contact met ons op via ticketing@willem-ii.nl. 

Let op! Alle SeizoenClubCard-houders hebben al een account bij Willem II. Maak dus géén nieuw account aan door alle gegevens nogmaals in te voeren maar kies in plaats hiervan voor ‘Wachtwoord opvragen’. Wanneer je wel een nieuw account aanmaakt kan het systeem je SeizoenClubCard namelijk niet terugvinden. 

3. Klik op ‘SeizoenClubCard’.

4. Ga naar ‘Bestel’.

5. Kies vervolgens op de plattegrond het vak waarin je plaats wilt nemen en eventueel een stoel. 

  • Wil je weer op dezelfde plaats zitten? Kijk dan of je huidige stoel nog vrij is en selecteer deze.
  • Wil je verhuizen naar een vak met een vast rij- en stoelnummer? Dan zie je op je scherm welke stoelen nog beschikbaar zijn.
  • Wil je samen met een groepje supporters bij elkaar zitten? Stuur dan een mailtje met je verzoek naar ticketing@willem-ii.nl. Dan maken wij dit voor jullie in orde. 

6. Controleer je vak, rij en stoel en het prijstype (bedrag). Het prijstype moet corresponderen met je leeftijd. Klik vervolgens op ‘Bestel’. 

7. Nu zie je je winkelmandje. Klik op 'Ga naar betalen'.

8. Check en controleer je gegevens. Vul deze aan waar de velden nog leeg zijn. Om je SeizoenClubCard te verlengen/bestellen dien je akkoord te gaan met de standaardvoorwaarden van de KNVB. Vink deze aan en ga naar ‘Volgende’.  

9. Kies een betaalmethode en klik op ‘Bevestig’.

10. Selecteer je bank en reken de SeizoenClubCard af. Je ontvangt van je bestelling een bevestigingsmail.

11. Bedankt! Tot snel in het Koning Willem II stadion. 

Een uitgebreide handleiding vind je hier. Ervaar je problemen met het verlengen van je SeizoenClubCard? Mail dan naar ticketing@willem-ii.nl.

Voorwaarden
De SeizoenClubCard is geldig voor de 17 reguliere competitiewedstrijden en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Delen mag