FAQ Halve seizoenkaart

+Hoe kan ik een halve seizoenkaart bestellen?

1. Ga naar de ticketshop en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Nog geen account? Maak via deze pagina jouw account gratis aan. 2. Kies bij de gewenste seizoenkaart (digitaal of fysiek) op ‘bestel nu'. 3. Kies het gewenste aantal seizoenkaarten. Je kunt per persoon één (halve) seizoenkaart op naam hebben staan maar wel voor verschillende personen bestellen die gekoppeld zijn. 4. Kies je gewenste vak, rij en stoel en klik op 'Bestelling afronden'. 5. Bestel je voor meerdere supporters tegelijk? Zet in het winkelmandje dan de halve seizoenkaarten op de juiste naam. 6. Heb je nog tegoed? Vul dan jouw persoonlijke kortingscode in bij ‘Kortingscode toevoegen’ en klik op ‘Invoeren’ 7. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘Bestelling afronden’ en vervolgens gelijk op ‘Betaling afronden’. 8. Kies je gewenste betaalmethode en rond de betaling af.
 

+WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN DIGITALE HALVE SEIZOENKAART?

Supporters van Willem II kunnen kiezen voor een traditionele 'fysieke' seizoenkaart of een nieuwe 'digitale' variant. De digitale halve seizoenkaart is € 5,00 goedkoper. Voor iedere thuiswedstrijd (competitie) in de tweede seizoenshelft verschijnt direct na de aanschaf van een digitale halve seizoenkaart een e-Ticket in de online ticketshop. Je krijgt met een digitale halve seizoenkaart 10% korting in de (online) fanshop. Tot slot heb je altijd jouw tickets bij de hand. Jouw e-Tickets voor de competitiewedstrijden staan na aanschaf van de halve seizoenkaart direct in je online ticketshopaccount en zijn ieder moment te bereiken.

+VANAF WANNEER IS EEN HALVE SEIZOENKAART GELDIG?

De halve seizoenkaart gaat in vanaf 6 januari 2023 wanneer Willem II thuis speelt tegen Roda JC.

+IK KAN NIET INLOGGEN IN DE TICKETSHOP. WAT NU?

Dat kan komen omdat je nog geen account hebt of deze nog niet geactiveerd is. Ben je seizoenkaarthouder? Ga naar de ticketshop en klik op ‘account aanmaken’ en vervolgens op ‘ik ben seizoenkaarthouder’. Vul daar je relatienummer en postcode in en volg de stappen om je account te activeren. Daarna kan je met een uniek e-mailadres en wachtwoord inloggen. Ben je nog nooit in de ticketshop geweest? Maak dan een nieuw account aan.

+IK HEB MIJN HALVE SEIZOENKAART AL BESTELD, MAAR WIL TOCH VERHUIZEN NAAR EEN ANDERE PLEK. KAN DAT?

Heb je een seizoenkaart besteld maar wil je toch een andere plek in het stadion? Neem dan contact op met afdeling ticketing via ticketing@willem-ii.nl

+KAN IK MIJN SEIZOENKAARTAANVRAAG NOG ANNULEREN ALS IK DEZE AL BESTELD HEB?

Nee, het is niet mogelijk om je seizoenkaart te annuleren als deze al besteld is.

+WANNEER ONTVANG IK MIJN NIEUWE SEIZOENKAART?

Heb je gekozen voor een digitale halve seizoenkaart? Dan staan na bestelling direct jouw eTickets voor je klaar in je online ticketshopaccount. Heb je gekozen voor een fysieke halve seizoenkaart? Deze gaat dan uiterlijk twee werkdagen na bestelling op de post.