Meedoenregeling

Ook in het seizoen 2020 - 2021 kunnen supporters die gebruik maken van de Meedoenregeling weer een seizoenkaart aanvragen. Let op: het aanvragen van een seizoenkaart kan niet online. We nodigen je graag uit bij de receptie. Check hier onze aangepaste openingstijden. 

Meedoenregeling
De gemeente Tilburg en Dongen stellen een bedrag beschikbaar via de Meedoenregeling om leuke dingen ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen. Bewegen, sporten, muziek, etc. Meer dan 300 aanbieders zorgen met ruim 1200 activiteiten voor een gevarieerd aanbod. Willem II is een van de participanten van de Meedoenregeling. 

Procedure
Wil je de thuiswedstrijden van Willem II in de Eredivisie bijwonen? Dat kan voordelig met het budget van € 100 van de Meedoenregeling. Het aanvragen van een seizoenkaart aan de hand van de Meedoenregeling kan bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart, rijbewijs) meeneemt. Het is niet mogelijk om iemand te machtigen om jouw aanvraag in te dienen. 

Voorwaarden
De Meedoenregeling-seizoenkaart is geldig voor de reguliere competitiewedstrijden en niet voor wedstrijden in het kader van Europees voetbal, het KNVB-bekertoernooi of play-offs.