Kinderfeestje

Lijkt het jou iets om je kinderfeestje bij Willem II te vieren? Kijk dan snel hieronder voor de mogelijkheden en wie weet zien we jou en je vriendjes terug in ons stadion! Onderstaande prijzen zijn voor het seizoen 2019/2020.

Kidsarrangement wedstrijdbezoek
Bij alle thuiswedstrijden (indien niet uitverkocht) is het mogelijk je kinderfeestje in het stadion te vieren. Het uitzoeken van de wedstrijd gaat in overleg met Willem II.

Aantal personen: minimaal 10
Kosten: €8,50- per persoon (€11,- bij een topwedstrijd tegen PSV, Feyenoord, Ajax en RKC)
Inbegrepen zijn: een kaartje voor de wedstrijd en een tas met Willem II goodies voor alle kids

1. Koning Willem II Stadiontour
De kinderen krijgen een stadiontour door het Koning Willem II stadion aangeboden, waarbij onder andere een kijkje wordt genomen in de kleedkamer van de selectie*, het spelershome*, de wasserette*, de fitnessruimte*, de perskamer, het Willem II Museum, het veld en de sponsorruimtes. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training. Na afloop is er voor alle kids een goodiebag.

Duur: circa één uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: €6,25 per persoon
Wanneer: maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren

(*Mits de spelersgroep niet aanwezig is.)

2. Koning Willem II Stadiontour inclusief een etentje
De kinderen krijgen een stadiontour aangeboden waarbij onder andere een kijkje wordt genomen in de kleedkamer van de selectie*, het spelershome*, de wasserette*, de fitnessruimte*, de perskamer, het Willem II Museum, het veld en de sponsorruimtes. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training. Na afloop is er een etentje in supporterscafé d’n Beitel, bestaande uit friet met snack, een glaasje fris, een ijsje en een verrassing. Ook krijgen alle kids een goodiebag mee naar huis. 

Duur: circa twee uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: € 12,50 per persoon
Wanneer: maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren
(*Mits de spelersgroep niet aanwezig is.) 

Reserveren kan via info@willem-ii.nl