Kinderfeestje

Lijkt het jou leuk om je kinderfeestje bij Willem II te vieren? Kijk dan snel hieronder voor de mogelijkheden en wie weet zien we jou en je vriendjes terug in het Koning Willem II stadion! 

Momenteel is reserveren niet mogelijk. Tot nadere berichtgeving, worden er in verband met de coronamaatregelen geen kinderfeestjes georganiseerd. 

Kidsarrangement wedstrijdbezoek
Bij alle thuiswedstrijden (indien niet uitverkocht) is het mogelijk je kinderfeestje in het stadion te vieren. Het uitzoeken van de wedstrijd gaat in overleg met Willem II.

Aantal personen: minimaal 10
Kosten: €8,50 per persoon (€11 bij een topwedstrijd tegen PSV, Feyenoord, Ajax en RKC)
Inbegrepen zijn: een kaartje voor de wedstrijd en een tas met Willem II goodies voor alle kids

1. Koning Willem II Stadiontour
De kinderen krijgen een stadiontour door het Koning Willem II stadion aangeboden, waarbij onder andere een kijkje wordt genomen in de spelerstunnel, het veld, de kleedkamer van de tegenstander, de sponsorruimtes en skyboxen. Helaas is het tijdens het seizoen niet mogelijk om tijdens de rondleiding de kleedkamer van de selectie, de wasserette, het spelershome en de fitnessruimte te bezoeken. Tijdens de zomerstop zijn hiervoor wel mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Willem II. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training van de selectie. Na afloop krijgen er alle kids een goodiebag.

Duur: circa één uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: €6,25 per persoon
Wanneer: maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren

2. Koning Willem II Stadiontour inclusief een etentje
De kinderen krijgen een stadiontour aangeboden, waarbij onder andere een kijkje wordt genomen in de spelerstunnel, het veld, de kleedkamer van de tegenstander, de sponsorruimtes en skyboxen. Helaas is het tijdens het seizoen niet mogelijk om tijdens de rondleiding de kleedkamer van de selectie, de wasserette, het spelershome en de fitnessruimte te bezoeken. Tijdens de zomerstop zijn hiervoor wel mogelijkheden, neem hiervoor contact op met Willem II. Indien mogelijk wordt er nog een kijkje genomen bij de training van de selectie. Na afloop is er een etentje in supporterscafé d’n Beitel of in een van de skyboxen.

Hierbij krijg je:

  • Friet met een snack
  • Een glaasje fris
  • Een ijsje
  • Een verrassing

Daarnaast krijgen alle kids een goodiebag mee naar huis. 

Duur: circa twee uur
Aantal personen: minimaal 10
Kosten: € 12,50 per persoon
Wanneer: maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren