Reporter

Vind jij het leuk om voetbal te kijken en daar een verslag over te schrijven? Kingo is op zoek naar kinderen die graag een keer reporter willen zijn bij een thuiswedstrijd van Willem II. Als echte verslaggever word je ontvangen in de persruimte. We maken een foto op het veld. Je zit met je begeleider op de perstribune tussen de echte journalisten en tv-commentatoren. Als de wedstrijd afgelopen is, mag je bij de interviews kijken en zelf een vraag stellen aan een speler of de trainer. Na de wedstrijd stuur je ons een verslag en dat komt dan op de website van Willem II.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel leuk, maar hoe kun je reporter worden? Opgeven gaat heel simpel: je stuurt een mailtje naar Kingo (wiikings@willem-ii.nl) met je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Iedere thuiswedstrijd loot Willem II dan één WII Kings lid die zich eenmalig WII Kings reporter mag noemen!

De verslagen van seizoen 2018/2019 worden op deze pagina geplaatst.

Reporter van de week Wedstrijd Verslag 
Jonas van Gool  Willem II - VVV-Venlo klik hier
Ivan Maas Willem II - Heracles  klik hier
Okke Vugts Willem II - Excelsior Klik hier
Job Hummel Willem II - Feyenoord Klik hier
Sven de Kort Willem II - FC Utrecht Klik hier
Ruben Peters Willem II - Vitesse Klik hier
Inge Peters WIllem II - SC Heerenveen Klik Hier
Tess Thomas Willem II - ADO den Haag Klik hier
Ize Otten Willem II - NAC Breda Klik hier
Bas van Antwerpen Willem II - FC Groningen Klik Hier
Steijn Hessels Willem II - AZ  Klik hier
Roan Blok Willem II - De Graafschap Klik hier
Derryl Cremer Willem II - Fortuna Sittard Klik hier

Instagram Reporter
Ben jij non-stop bezig met de leukte foto’s en filmpjes plaatsen op Instagram? Dan zoeken wij jou! Als WII Kings Instagram Reporter help jij Kingo op de wedstrijddag met zijn Instagram account. Bekijk deze pagina voor meer informatie.