Wil je meelopen met spelers in de line-up?

Daar sta je dan in de catacombe van het Koning Willem II Stadion. Je hoort de supporters al juichen en je ziet al een gloed van de groene grasmat in het voetbalstadion. En daar komen ze aan, je helden waar jij het veld mee gaat betreden! Wil jij ook het veld oplopen met de Tricolores of de arbiters? Dat kan!

Als je wordt uitgekozen krijg je ongeveer één á twee weken van tevoren een uitnodiging thuis gestuurd met alle informatie en twee kaarten, één voor jezelf en één voor een ouder of begeleider. Ook is het mogelijk om uitgenodigd te worden voor de line-up in een uitwedstrijd. Bij je aanmelding kun je natuurlijk altijd een voorkeur kenbaar maken. 

Word nu lid van de WII Kings! Voor slechts €18,96 per jaar word jij lid en maak jij kans om hand in hand het veld op te lopen met één van de spelers van Willem II. Klik hier voor alle voordelen van het lidmaatschap en meer informatie over hoe je lid kunt worden.

Ben je al lid en wil je je aanmelden voor de line-up van seizoen 2018/2019? Stuur dan een mail naar wiikings@willem-ii.nl met hierin de volgende informatie:

-     Voornaam en achternaam
-     Geboortedatum
-     E-mail adres

Voor het seizoen 2018/2019 is de wachtlijst voor de line up al goed gevuld. Wanneer je niet aan de beurt komt dit seizoen, nemen we jouw naam automatisch mee naar komend seizoen!