Fanshop

In de Willem II fanshop kun je als Willem II supporter terecht voor alle leuke en mooie artikelen van Willem II. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

De openingstijden van de Willem II fanshop zijn als volgt:
Woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast zijn wij ook op thuiswedstrijddagen geopend, openingstijden hiervan worden tijdig gecommuniceerd. 

Officiƫle webshop Willem II
Op zaterdag bij een thuiswedstrijd gaat de fanshop tegelijk open met de receptie. Op zondag is de Willem II fanshop drie uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Verder is de fanshop tot aanvang van de wedstrijd open, tijdens de rust en een half uur na de wedstrijd.

Woon je niet in de buurt van het stadion en wil je graag een shirtje van Willem II in je kast hebben hangen? Het is ook mogelijk om online je favoriete merchandise van Willem II te bestellen! 

Assortiment
Naast het thuis- en uittenue vind je in de online shop ook het derde tenue, trainingskleding, off-pitch kleding en merchandise zoals sjaaltjes en mutsen. 

Gemakkelijk online bestellen
Bestellen kan gemakkelijk online via https://webshop.willem-ii.nl. Hier vind je ook alle informatie over het bestelproces, levering, verzendkosten, betaalmethoden en retourneren. 

Vragen?
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de fanshop of webshop? Laat het ons weten via fanshop@willem-ii.nl. We staan open voor suggesties om ons assortiment en de klantervaring te optimaliseren. 

Veel shopplezier!