Fanshop

In de Willem II fanshop kun je als Willem II supporter terecht voor alle leuke en mooie artikelen van Willem II. Zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De openingstijden van de Willem II fanshop zijn als volgt:

Woensdag 13.00 uur - 17.00 uur
Donderdag 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag 13.00 uur - 17.00 uur

Op zaterdag bij een thuiswedstrijd gaat de fanshop tegelijk open met de receptie. Op zondag is de Willem II fanshop drie uur voor aanvang van de wedstrijd geopend. Verder is de fanshop tot aanvang van de wedstrijd open, tijdens de rust en een half uur na de wedstrijd.

Rondom en tijdens feestdagen gelden aangepaste openingstijden:
Woensdag 5 december: 11.00 uur - 15.00 uur

Officiƫle webshop Willem II
Woon je niet in de buurt van het stadion en wil je graag een shirtje van Willem II in je kast hebben hangen? Het is ook mogelijk om online je favoriete merchandise van Willem II te bestellen! 

Assortiment
Naast het thuis- en uittenue vind je in de online shop ook het derde tenue, trainingskleding, off-pitch kleding en merchandise zoals sjaaltjes en mutsen. Het assortiment aan fanartikelen wordt gedurende de komende maanden uitgebreid zodat een groot aantal artikelen die beschikbaar zijn in de fanshop bij het stadion, ook online te koop zal zijn. 

Gemakkelijk online bestellen
Bestellen kan gemakkelijk online via https://webshop.willem-ii.nl. Hier vind je ook alle informatie over het bestelproces, levering, verzendkosten, betaalmethoden en retourneren. 

Vragen?
Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de fanshop of webshop? Laat het ons weten via fanshop@willem-ii.nl. We staan open voor suggesties om ons assortiment en de klantervaring te optimaliseren. 

Veel shopplezier!