Congressen en evenementen

Wanneer je een evenement organiseert, is het stadion eigenlijk een beetje van jou! 

Het stadion is een plek om je thuis te voelen, comfortabel en gezellig, maar ook strak en modern. ‘Hier adem ik vrij,’ zei Koning Willem II over Tilburg. Over het Koning Willem II Stadion kan precies hetzelfde worden gezegd. De vele multifunctionele ruimten worden gebruikt voor vergaderingen, congressen, seminars, borrels, presentaties, (thema)feesten, beurzen en recepties.

Het Koning Willem II Stadion in Tilburg is om talloze redenen een unieke congres- en evenementenlocatie, maar het meest in het oog springt natuurlijk toch die fantastische groene grasmat en de tribunes daaromheen. Bijzonder is dat de deuren naar de tribunes altijd openstaan. 

Afbeelding
ssssss

In de styling van de verschillende zalen en ruimtes is er bewust voor gekozen om het voetbalgevoel een beetje los te laten, zodat de sfeer van het evenement beter tot zijn recht komt. Alle ruimten hebben ledverlichting en de verdere technische aspecten van de zalen en ruimtes zijn state-of-the-art: digitale bewegwijzering, geïntegreerde audiovisuele oplossingen, multi-colour ledverlichting en boven de entree hangt een enorme ledwall.

Flexibel

Op de eerste verdieping zijn er twee vleugels met ieder vier grote zalen, waarvan één grote zaal gemaakt kan worden. Ook de tweede verdieping biedt – met in totaal meer dan 1.500m2 – volop mogelijkheden. Hier vind je ons prachtige Tricolores Grand Café en het ruime Koning Willem II restaurant, beiden met uitzicht op het veld en de tribunes. Aan deze ruimten grenzen 16 exclusieve Businessrooms, ideaal voor vergaderingen, subgroepen, borrels en recepties. Zelfs de kleedkamers van de spelers zijn voor een evenement in te zetten. 

Congressen en evenementen

Tijdens congressen en evenementen is voetbal heel goed in te zetten als metafoor voor samenwerking, voor teamspirit, voor het samen focussen op een doel - in die zin biedt het stadion meteen een perfect thema! 

Koning Willem II Stadion 

Het Koning Willem II stadion ontleent zijn bekendheid aan de voetbalclub Willem II, maar het stadion is tegelijkertijd een multifunctioneel congres- en evenementencentrum. De hospitality wordt verzorgd door Bonheur Horeca Groep, dat in Tilburg negen horecabedrijven exploiteert. 

  • 8 zalen
  • 16 break-out rooms
  • 500 gasten plenair
  • 600 gratis parkeerplaatsen
  • 2 tot 3000 gasten
  • 5 minuten van afslag A58
Afbeelding
dd

Contactgegevens voor informatie en reserveringen:

Koning Willem II Stadion Congres & Evenementen

Divisie van Bonheur Horeca Groep

Goirleseweg 34

5026 PC Tilburg

Tel: 013 – 5499600

E: sales@bonheurhorecagroep.nl

I: www.bonheurhorecagroep.nl

Bericht delen