Oude Glorie

Willem II denkt aan zijn vriendschapsband

De helden van weleer, waar zijn ze gebleven? Sinds 13 juni 2004 is er een antwoord. Toen werd Oude Glorie opgericht, het team van oud-Willem II-spelers. Een paar keer per jaar zijn ze te bewonderen. Ze zijn weliswaar een paar kilootjes zwaarder, de balcirculatie is een versnellinkje lager, de wedstrijden duren wat korter en de derde helft is ook belangrijk, maar de wil om te winnen is er nog steeds.

Agenda
Behalve een aantal wedstrijden per seizoen, organiseert Oude Glorie ook andere activiteiten voor haar leden. De agenda voor de komende periode ziet er als volgt uit:

Leden Oude Glorie altijd welkom
Leden van de Oude Glorie zijn natuurlijk altijd welkom bij Willem II. Zij kunnen naast diverse activiteiten ook gebruik maken van de mogelijkheid om gratis 2 toegangskaarten te bestellen voor thuiswedstrijden van Willem II. Een telefoontje of mailtje naar Willem II is voldoende. Bestelde kaarten liggen dan op uw naam voorafgaand aan de wedstrijd klaar bij het loket (naast loket inlichtingen) van het kassagebouw. De kaarten zijn strikt persoonlijk. Indien nodig kan een kassamedewerker u om een legitimatie vragen, dit om misbruik te voorkomen.

Lid worden van Oude Glorie
Wilt u ook uw ploeggenoten van weleer weer eens zien, bijvoorbeeld rondom de wedstrijden van Willem II en bent u nog geen lid van Oude Glorie? Neem dan even contact op met het secretariaat van Oude Glorie. U kunt al lid worden voor 25 euro per jaar. Het lidmaatschap van Oude Glorie Willem II is exclusief voorbehouden aan oud-spelers van Willem II die minimaal 1 officiële wedstrijd in het eerste elftal van de club hebben gespeeld of aantoonbaar voor langere tijd deel uitmaakten van de eerste selectie.

Contact Oude Glorie (secretariaat)
Adres: Postbus 235, 5000 AE Tilburg
Telefoon  013-5490579
E-mail: info@oudegloriewillem-ii.nl

Voetballen tegen Oude Glorie?
Heeft uw voetbalvereniging bijvoorbeeld een jubileum te vieren? Misschien is het een idee ter gelegenheid daarvan een (oud)-selectie te laten aantreden tegen een selectie oud-Willem II spelers. Informatie kunt u opvragen via info@oudegloriewillem-ii.nl.