Bezoekersinformatie

Op zaterdag 8 december nemen de Tricolores het om 18.30 uur op tegen sc Heerenveen in het Koning Willem II stadion. Leuk dat jij hierbij bent!

De laatste keer dat Willem II thuis tegen de Friezen speelde was op 25 oktober 2017. Toen bereikten de Tilburgers door een 2-1 overwinning de volgende ronde van het bekertoernooi. In de reguliere competitie verloren we helaas met 1-2 op eigen bodem. Hopelijk weten de mannen van Adrie Koster dit keer wel de 3 punten in Tilburg te houden. Daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken, dus laat je horen zaterdag!

De receptie is zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur geopend. Om 17.00 uur opent het stadion. Ook de kassa's gaan om 17.00 uur open. De fanshop opent net zoals de receptie om 13.00 uur. Bij de kassa's kun je zaterdag ook kaarten kopen voor de bekerwedstrijd Willem II - AFC.

Op deze pagina vind je onder andere de bereikbaarheid van het stadion inclusief de gratis parkeermogelijkheden op wedstrijddagen, de stadionplattegrond, informatie over de horecavoorzieningen en de wedstrijdaanbieding in onze fanshop.

Wedstrijdaanbieding
De Derbystar Replica-bal. Van €24,50 voor €17,50.

Fan of the Match quiz prijs
VIP-arrangement voor Willem II - AFC.

Vervoersinformatie
Openbaar Vervoer
Het Koning Willem II stadion is vanaf NS-station Tilburg CS naar bushalte 'Willem II Stadion' via streekbuslijnen '132 Breda' (ook vanuit Baarle-Nassau) en '450 Station Turnhout' te bereiken, als je deze bus pakt, stap je voor het stadion uit. Ook met stadsbuslijn '8 Het Laar' (via Tilburg-centrum) naar bushalte 'Oude Goirleseweg/Laarstraat' is het stadion te bereiken, deze halte ligt 400 meter van het stadion vandaan. Zie ook www.9292.nl of www.delijn.be voor de actuele dienstregeling.

Met de auto
- Vanuit richting Breda en Eindhoven/Den Bosch via A58:
Neem afrit 11 'Centrum West', rij richting Centrum (klein stuk via Blaakweg), al snel rechtsaf (Ringbaan Zuid), 2e verkeerslicht rechtsaf (Goirleseweg).

- Vanuit Waalwijk via N261-Midden Brabantweg:
Neem grote Tilburgse rotonde(draaiend huis) rechtdoor, richting Tilburg-Centrum, volg al snel richting Goirle: einde Ringbaan West (wijde bocht linksaf) wordt Ringbaan Zuid: 2e verkeerslicht rechtsaf (Goirleseweg).

Parkeerkaarten
Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen rondom het stadion alleen toegankelijk voor sponsoren met een geldige parkeerkaart. Deze parkeerkaarten zijn niet te koop.
parkeerplaats

P1: Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg
P2: Goirleseweg 4, 5026 PC Tilburg
P3: Goirleseweg 44, 5026 PC Tilburg
P4: Dr. Anton Philipsweg 31, 5026 RK Tilburg
P5: Ringbaan Zuid 305, 5025 SZ Tilburg
P6: Goirleseweg 15, 5026 PB Tilburg

Gratis parkeren zonder parkeerkaart
De parkeerterreinen rondom het stadion zijn alleen toegankelijk met een geldige parkeerkaart. Gratis parkeren vlakbij het stadion is mogelijk op:

- Evenemententerrein 't Laar: Laarveld Oost of Laarveld West
1234

- Terrein Stappegoor: Stappegoorweg (volg route 'P Stappegoor')
12

Met de fiets
Rond het stadion zijn er op diverse plekken fietsenrekken aanwezig.

Print je tickets
Heb je jouw ticket(s) online gekocht in onze Ticketshop? Vergeet dan niet om je ticket(s) uit te printen. Alleen met een geprint ticket heb je toegang tot het stadion. Hieronder vind je de stadionplattegrond. 

Afbeeldingsresultaat voor stadion plattegrond koning willem ii stadion
 
Horecavoorzieningen
Tijdens de wedstrijd kun je in het stadion bij de verschillende verkooppunten terecht voor frisdranken, koffie, thee en snacks. In het stadion kan je betalen met munten, deze zijn op verschillende punten te koop. Ze kosten €1 en zijn zowel contant als met pin te betalen. Tevens zijn er een aantal muntenautomaten waar je alleen met pin kan betalen.

Food

Aantal munten

Croky chips (naturel/paprika)

2

Autodrop

1,5

Mars / Snickers / Twix / M&M’s

1

Broodje Unox

3

Drinks

Aantal munten

Jupiler bier klein / groot

2,5 / 4,5

Huiswijn droog

3

Schrobbeler

2

Koffie / Thee / Warme Chocomel

2

Pepsi / Pepsi max / Sisi / 7- up / Lipton Ice tea /  Sourcy Blauw /

2,5

Red Bull

3,5

Ook staan rondom het stadion Broodje Jantje en De Smulkar voor nog meer verrukkelijke snacks.

Wij wensen je heel veel plezier in het Koning Willem II stadion! Op naar de 3 punten!