Vacature leerkracht Playing for Success

Vacature leerkracht Playing for Success
Fotografie door
Toin Damen

Playing for Success Tilburg is op zoek naar een leerkracht (20-24 uur) met coördinerende taken.

Als leerkracht ga je samenwerken met een andere leerkracht om het programma Playing for Success (PfS) vorm te geven. Je bent hierbij niet alleen verantwoordelijk voor het aanbod dat verzorgd wordt voor de leerlingen, maar je bent ook verantwoordelijk voor het verbeteren en uitvoeren van het beleid/ programma van PfS. Je zal samen met jouw collega gedeelde verantwoordelijkheid dragen voor zowel de inhoudelijke bijeenkomsten als de administratieve en beleidsmatige taken. Je werkdagen zijn in principe dinsdag (11.00u-18.00u), woensdag (9.00u-18.00u) en donderdag (11.00-18.00). 

We zijn op zoek naar een persoon die zich door de volgende woorden laat omschrijven: 
Oog voor ontwikkeling van kinderen, flexibel, samenwerker, communicatief vaardig, netwerker, positieve benadering, oplossingsgericht, achter gedrag kunnen kijken, creatief, kansen zien en creëren, inhoudelijke gesprekspartner voor verschillende partijen kunnen zijn, ervaring met rots- en water trainingen.

Als leerkracht met coördinerende taken behoort o.a. het volgende tot je taakomschrijving:
•    Verantwoordelijk voor het begeleiden van kinderen die deelnemen aan Playing for Success
•    Aansturen/ ontwerpen/ bijstellen van de bijeenkomsten van Playing for Success. 
•    Aansturen/ coachen en begeleiden van stagiaires van verschillende opleidingen zoals o.a. HBO/ MBO Social Work, HBO Pedagogiek en PABO. Je bent als stagementor verantwoordelijk voor ongeveer 10 studenten.
•    Zorg dragen voor goede informatievoorziening naar scholen toe. Zowel informatie over de werkwijze van Playing for Success, informatie voor ouders en IB’ers als inhoudelijke informatie om transfer mogelijk te maken tussen PfS en school. 
•    Contacten onderhouden met ouders, stagiaires begeleiden bij het aangaan van een goed oudercontact.
•    Verantwoordelijkheid nemen voor aanmeldingen van leerlingen voor PfS. 
•    Verantwoordelijkheid nemen om contact te onderhouden met verschillende (samenwerkings)partners van Playing for Success.
•    Verantwoordelijkheid nemen voor schrijven en uitvoeren van beleid en planningen. Dit omvat het beleid en de praktische uitwerking voor PfS Tilburg, maar ook bijdragen en uitvoeren van beleid van PfS Nederland.
•    Bijwonen en actieve inbreng tijdens Stuurgroep momenten van PfS Tilburg.
•    Het kunnen en willen verantwoorden van je werkzaamheden aan de stuurgroep.
•    Het mede opstellen van de jaarlijkse begroting.

De aanstelling bij Playing for Success is op basis van detachering. We willen je daarom voorafgaand aan je sollicitatie vragen de mogelijkheden tot detachering te bespreken met je huidige werkgever. Ben je enthousiast geworden, stuur dan je CV met motivatiebrief voor 20 september 2023 naar l.vanelderen@playingforsuccess.nl of mariusliebregts@gmail.com. In de week van 25 september vinden de sollicitatiegesprekken plaats.