Zestal contractspelers verlaat Willem II

Eyong Enoh, Thom Haye, Darryl Lachman, Stefan van der Lei, Bartholomew Ogbeche en Giliano Wijnaldum verlaten Willem II. De club doet het zestal geen nieuwe contractaanbieding, waardoor ze Willem II deze zomer transfervrij verlaten. 

Haye

Thom Haye kwam in het voorjaar van 2016 van AZ naar Willem II. In twee seizoenen speelde de middenvelder 70 wedstrijden in het rood, wit en blauw, waarin hij vijfmaal scoorde. 

Lachman

Darryl Lachman werd in zijn eerste van zijn twee seizoenen in Tilburg gehuurd van Sheffield Wednesday. Dit seizoen stond de international van Curaçao onder contract van Willem II. In zijn twee seizoenen kwam hij tot 70 wedstrijden. Dit seizoen maakte de centrale verdediger op Fran Sol na de meeste speelminuten. 

Ogbeche

Bartholomew Ogbeche kwam in januari 2016 over van SC Cambuur. In tweeënhalf jaar kwam de 33-jarige Nigeriaan (mede door een schouderblessure en een gescheurde kruisband) tot 41 wedstrijden. Daarin trof hij dertien keer doel. 

Van der Lei, Wijnaldum, Enoh

Stefan van der Lei kwam afgelopen zomer als derde doelman over van FC Groningen, maar kwam in het eerste elftal niet aan speelminuten toe. Eyong Enoh en Giliano Wijnaldum werden in de winterstop aangetrokken en speelden respectievelijk vijf en acht wedstrijden. 

Eyong, Thom, Darryl, Stefan, Bartholomew en Giliano, veel succes in het vervolg van jullie carrière! 



Zodra het competitieschema van volgend seizoen bekend is, wil Willem II een datum bepalen waarop officieel afscheid genomen wordt. 

 

Bericht delen