Željko Petrović nieuwe trainer Willem II

Željko Petrović nieuwe trainer Willem II

Željko Petrović is de nieuwe trainer van Willem II. De 55-jarige Petrović heeft tot het einde van het seizoen getekend bij de Tricolores en gaat per direct aan de slag. 

Als speler, trainer en assistent-trainer was Petrović in Nederland bij meerdere clubs actief. Zo speelde hij ruim 150 wedstrijden voor RKC Waalwijk. Onder leiding van Dick Advocaat was hij assistent-trainer bij het nationale elftal van Servië, Sunderland AFC, FC Utrecht en Feyenoord. 

In het seizoen 2016 – 2017 was Petrović bij ADO Den Haag voor het laatst actief als hoofdtrainer in de Eredivisie. Sinds afgelopen zomer was hij assistent-trainer bij Feyenoord. Bij Willem II is Petrović aangesteld om de club voor de Eredivisie te behouden. 

Lijfsbehoud  
Joris Mathijsen: ‘We zijn in een situatie beland waarin het realiseren van lijfsbehoud in de Eredivisie ons doel is geworden. We zijn ervan overtuigd dat Željko een trainer is met wie we dat samen kunnen bereiken. Persoonlijk ken ik de kwaliteiten van Željko nog goed uit mijn tijd als speler bij HSV.’ 

Petrović staat vrijdag tijdens de middagtraining voor het eerst voor de groep. Later vandaag staat hij de pers te woord. 

Welkom bij Willem II en veel succes, Željko! 

Toin Damen

Laatste nieuws