Word jij de volgende 'King for a Day'?

Op 31 maart was het zover, de onvergetelijke ‘King for a Day’-ervaring van Rebecca en haar vader John. Herinner jij je het nog? Zou jij dit ook willen meemaken rondom de wedstrijd Willem II -  Excelsior op 15 september? Dat kan! We gaan namelijk samen met Van der Valk Hotel Gilze Tilburg nóg een keer een supporter blij maken.

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Een diner, hotelovernachting en rondleiding in het stadion zijn slechts een greep uit de verrassingen die jullie te wachten staan. Natuurlijk bekijk je de thuiswedstrijd tegen Excelsior vanaf de hoofdtribune. 

Álle SeizoenClubCard-houders die de Facebook-pagina van Van der Valk Hotel Gilze Tilburg liken, maken kans op deze fantastische prijs! Ook als je al eerder een SeizoenClubCard hebt aangeschaft ding je mee naar deze prijs. 

Heb jij nog geen SeizoenClubCard? Schaf hem dan vóór 8 september aan om nog kans te maken! Een SeizoenClubCard bestel je gemakkelijk online of bij de receptie in het stadion. De receptie is op werkdagen geopend van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. 

Laatste nieuws