Woensdag 20 maart: FIFA Fundag

Woensdag 20 maart: FIFA Fundag

Op woensdag 20 maart organiseren we de WII Kings FIFA Fundag in het Koning Willem II stadion voor WII Kings leden van 8 tot en met 12 jaar. Tijdens deze middag neem je het tegen elkaar op in het WII Kings FIFA toernooi, krijg je een rondleiding door het stadion en krijg je de kans om een vraag te stellen aan één van de spelers tijdens de persconferentie! 

FIFA Toernooi
Het FIFA toernooi vindt plaats in het Koning Willem II stadion waarbij je in toernooivorm tegen elkaar gaat spelen. Hiermee kun je je in de kijker spelen om ooit wellicht WII Kings eSporter te worden. Dat zou pas gaaf zijn! Verder kun je het die middag opnemen tegen onze eSporters en spelers van het eerste elftal.

Stadiontour en persconferentie
Na een rondleiding waarin je alle plekjes van het Koning Willem II stadion gezien hebt, nemen we plaats in de persruimte. Hier krijg je de kans om vragen te stellen aan enkele spelers van Willem II. Heb jij een vraag die je altijd al hebt willen stellen aan een van de spelers? Dan moet je hier bij zijn! 

De deelnemers worden in 2 groepen verdeeld waardoor ze aan beide activiteiten deel kunnen nemen.

VOL = VOL
De WII Kings FIFA Fundag wordt gehouden op woensdag 20 maart en is voor WII Kings leden van 8 tot en met 12 jaar. De FIFA Fundag is een exclusief evenement met een beperkt aantal deelnemers. Wees er dus snel bij! De middag duurt van 15.00 uur tot 18.00 uur. De deelnemers worden in 2 groepen verdeeld. Elke deelnemer mag 1 ouder meenemen. 

Opgeven kan via dit formulier
LET OP: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen voor deze activiteit. 

Lid worden
Nog geen lid van de WII Kings? Meld je dan snel aan en profiteer mee van deze actie. Bekijk hier onze WII Kings lidmaatschapsactie!

WII Kings leden tot en met 7 jaar
We zijn ook weer druk bezig om leuke activiteiten te organiseren voor de overige WII Kings leden. Hou daarvoor onze website in de gaten! 

 

Laatste nieuws