Win! Het veld oplopen met spelers tijdens de Bekerfinale

Win! Het veld oplopen met spelers tijdens de Bekerfinale

Iedereen in Tilburg kijkt al uit naar 5 mei. Dan speelt Willem II de TOTO KNVB Bekerfinale tegen Ajax in De Kuip. Maar liefst 18.500 Willem II supporters zullen in De Kuip plaatsnemen en de Tricolores naar de overwinning proberen te juichen. Als WII Kings lid krijg jij de kans om met de spelers mee het veld op te lopen!

Het veld oplopen in een volle Kuip met duizenden Willem II supporters, één grote show, veel gezang vanaf de tribunes en als einddoel de beker mee naar huis nemen. Is dat jouw grote droom? Dan is dit je kans!

Wij mogen enkele leden van de WII Kings uitnodigen om mee te lopen met de spelers in de line-up. Deze kans is alléén voor WII Kings leden tussen de 6 en 11 jaar. Dit zijn richtlijnen vanuit de KNVB, waardoor helaas niet alle leden van WII Kings in aanmerking kunnen komen. Wanneer je uitgekozen wordt ontvangt je daarbij één kaart voor jou en één voor een begeleider. 

Om kans te maken op deze unieke ervaring moet je antwoord geven op de onderstaande prijsvraag. Daarnaast zouden we het ook leuk vinden als je een foto of video meestuurt om de spelers succes te wensen. Dit is niet verplicht om kans te maken. 

Prijsvraag: 
Hoeveel doelpunten scoorde Willem II tot nu toe in het TOTO KVNB Bekertoernooi van 2018/2019? 

Het antwoord kun je invullen op dit formulier.

Wens onze Tricolores succes
Hoe tof zou het zijn als daarnaast iedereen bij Willem II kan zien hoe jij de speler succes wenst? Je kunt de video online delen met ons door via Instagram, Facebook of Twitter de video of foto te uploaden en de hashtag #MetKingonaardeKuip te gebruiken, of het Instagram account van Kingo (@Kingo_willemii) te taggen. Het is niet verplicht om dit te doen. Je maakt al kans door het correct beantwoorden van de prijsvraag.  

Vul de prijsvraag in en deel eventueel je foto of video via social media vóór zondag 21 april 17.00 uur. Dinsdag 23 april maken wij de winnaars bekend!

Nog geen lid?
Ben jij nog geen lid van de WII Kings maar wil je wel kans maken op deze plek in de line-up? Meld je dan nog snel aan voor een WII Kings lidmaatschap


 

Laatste nieuws