Win een dag in het DESTIL-Koningskantoor!

Win een dag in het DESTIL-Koningskantoor!

DESTIL Prolians en Willem II hebben woensdag de nieuwe overeenkomst beklonken. Op de prachtige locatie van Auberge de Bonheur, waarmee Willem II al negentien jaar goed samenwerkt, werden de laatste formaliteiten afgerond. Daarmee is DESTIL ook de komende twee seizoenen de trotse hoofd- en shirtsponsor. 

Beide partijen kwamen de verlenging enkele maanden geleden overeen, maar als gevolg van de corona-maatregelen moest het moment suprême, het zetten van de handtekeningen, worden uitgesteld. 

V.l.n.r. Jos de Kruif en Martin van Geel (Willem II) en René Kars en Job van Vliet (DESTIL) op de prachtige locatie van Auberge de Bonheur. 

De business box van DESTIL is een van de mooiste plekjes om thuiswedstrijden te beleven. Maar ook zonder voetbal kun je hier met een geweldig uitzicht op het stadion goed vertoeven. Daar móesten DESTIL en Willem II iets mee doen. 

Win een dag in het DESTIL-Koningskantoor 
Ben jij dat thuiswerken onderhand beu? Om de verlengde samenwerking te vieren én om het thuiswerken in deze tijd een stuk aantrekkelijker te maken, verloot DESTIL een compleet verzorgde thuiswerkdag in de DESTIL-box voor twee personen! 

Dit staat je te wachten
Op deze thuiswerkdag word je flink in de watten gelegd, zodat jij optimaal presteert. Je hebt niet alleen de hele dag prachtig uitzicht op het veld, ook zorgen we voor een onbeperkt koffie, thee en fris, heerlijke lekkernijen en snacks en natuurlijk een uitgebreide lunch geserveerd in onze box. Zo nu en dan zorgen we voor een korte break met bijvoorbeeld een stadiontour, zodat je even de benen kunt strekken en het werk kunt laten. 

Hoe maak je kans?
Je kunt deze geheel verzorgde thuiswerkdag winnen door op de DESTIL Prolians Facebookpost (klik hier) middels een reactie te laten weten, waarom jij en die ene collega, vriend(in), familielid of kennis* de thuiswerkdag in het DESTIL-Koningskantoor verdienen!

*Je maakt kans wanneer jij en jouw introducé beiden 18 jaar of ouder zijn. Om de RIVM-richtlijnen te kunnen handhaven wordt gezorgd dat tussen beide werkplekken minimaal 1,5 meter afstand is. Check hier alle actievoorwaarden. 

Toin Damen

Laatste nieuws