Willem II wint traditiewedstrijd

Willem II heeft ook in Diessen voor dubbele cijfers gezorgd. Tegen RKDSV werd het in de traditionele vriendschappelijke wedstrijd 0-11. Evenals tegen de Willem II-amateurs was Jasper Dahlhaus na de rust met meerdere treffers op dreef.

Willem II schoot net als zaterdag uit de startblokken. Gezien het verwachte krachtsverschil was dat uiteraard niet zo gek. Op aangeven van Elton Kabangu kopte Otschi Wriedt al na twee minuten raak en met datzelfde lichaamsdeel zorgde Emil Bergström vijf minuten later op aangeven van Ché Nunnely voor de 0-2. Een derde treffer hing in de lucht, maar viel niet. RKDSV parkeerde de spreekwoordelijk bus en hield dat naar behoren vol. Toch bleek dat uitstel van executie, want nog binnen het halfuur zorgden Nunnely en Saglam voor het kwartet. Kabangu beloonde zijn aanvallende intenties met de 0-5 ruststand.

Dahlhaus op dreef

Elf nieuwe namen verschenen aan de aftrap, waaronder vooral jeugdspelers. Jasper Dahlhaus gaf in die tweede helft wederom zijn visitekaartje af. De eerste twee goals na rust kwamen op naam van de aanvaller. Na een eigen doelpunt van RKDSV en goals van Jelte Pal en Timo Regouin, was het slotakkoord ook voor Dahlhaus: 0-11. Toch gaan de complimenten voor die derde treffer naar Mats Köhlert, die voordat hij de bal op Dahlhaus breed legde drie RKDSV’er zijn hielen liet zien.

Quick Boys

Na vriendschappelijke wedstrijden tegen twee vierdeklassers, is tweede divisionist Quick Boys uit Katwijk komende zaterdag de volgende tegenstander. Bij de Katwijkers speelt voormalig Willem II’er Fernando Lewis. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld.