Willem II tevreden met Opel-dealer Van Mossel OPC

Willem II tevreden met Opel-dealer Van Mossel OPC

Directie, kantoorpersoneel, technische staf en spelersgroep van Willem II hebben officieel hun Opels overhandigd gekregen door de Van Mossel Automotive Groep en Van Mossel Autolease. De tevredenheid over mobiliteitssponsoring is groot bij de Tricolores.

Onlangs vond de overhandiging aan spelers en technische staff plaats. Verdediger Jordens Peters spreekt lovende woorden over het automerk maar ook over de flexibiliteit van de sponsor. 'De service van Van Mossel OPC is zeer goed. Een belletje naar Job Olivier van Opel-dealer Van Mossel OPC en ze zorgen er meteen voor dat er iemand voor mij klaarstaat.' Peters roemt zijn Opel Astra, noemt hem heel comfortabel en rijdt zo’n 25.000 kilometer per jaar. 

Dat aantal kilometers rijdt ook keeper Mattijs Branderhorst. 'Twee seizoenen geleden nog meer. Toen was ik verhuurd aan MVV.' Hij is na drie jaar vertrouwd met Opel en heeft gekozen voor een Corsa. 'Ruim genoeg, ook met mijn lengte, de auto biedt volop luxe en heeft zelfs stoelverwarming.' De gesponsorde Opel-modellen die je bij het Koning Willem II stadion op de parkeerplaats tegenkomt strekken zich uit van Karl tot Insignia. De Willem II Voetbalacademie maakt gebruik van enkele Opels Vivaro. 'Die zijn ieder goed voor 60.000 kilometer per jaar', zegt Job Olivier.

De spelers krijgen elk jaar een nieuwe auto. Teammanager Mischa Rook spreekt over ‘verbinden en ontzorgen’. 'Optimale service. Op elk verzoek wordt a la minuut positief geanticipeerd.' De sponsoring van de mobiliteit bij Willem II wordt gefaciliteerd door Van Mossel Automotive Groep en Van Mossel Autolease. Het betreft een gevarieerd autopark van 37 auto’s. Na 27 jaar is Willem II en Van Mossel een vertrouwde maar zeker ook stabiele combinatie. Van Mossel OPC (Van Mossel Automotive Groep) maakt met regelmaat ook gebruik van het Willem II-podium. Zo staan er voor thuiswedstrijden altijd enkele Opel-modellen voor de hoofdingang. Ook presenteerde Van Mossel OPC de gloednieuwe Opel Insignia in het Koning Willem II stadion.

mossel
 

Laatste nieuws