Willem II stelt korte zijde beschikbaar aan SV Spakenburg

Willem II stelt korte zijde beschikbaar aan SV Spakenburg

Maandag 8 oktober (09.00 uur) gaat de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg van start. Voor deze wedstrijd zijn niet alle vakken beschikbaar. 

Omdat SV Spakenburg verwacht met zo’n 1000 tot 1500 supporters naar Tilburg af te reizen, stelt Willem II de vakken L, M en N (korte zijde) beschikbaar aan de Spakenburg-supporters. De vakken K en O blijven op 31 oktober leeg.

Minder validen
Aan minder valide supporters en begeleiders die gebruik maken van de overkapping op de korte zijde, is door Willem II een alternatieve plek op de hoofdtribune aangeboden.  

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en iedereen van 13 jaar of ouder € 5,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders. SeizoenClubCard-houders die normaliter in de vakken K, L, M, N, of O zitten en de bekerwedstrijd willen bezoeken, worden vriendelijk verzocht een kaart voor een ander vak aan te schaffen. 

Online of receptie
Kaarten kunnen op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de stadionreceptie gekocht worden of 24/7 online via www.besteljekaartje.nl 
 

Laatste nieuws