Willem II start radiozender op JUKE

Willem II start radiozender op JUKE

Willem II breidt de clubmedia uit met Willem II Radio via JUKE. Via de radiozender wordt muziek gedraaid die is geselecteerd door de supporters en zijn de wedstrijden live te volgen via een radioverslag. 

In de Eerste Divisie is het niet vanzelfsprekend dat wedstrijden van Willem II live via ESPN uitgezonden worden. Om die reden is de club een samenwerking gestart met JUKE. Zowel de thuis- als de uitwedstrijden worden zonder onderbrekingen en reclames uitgezonden. Naast de wedstrijden wordt door de club ook thematische podcasts gemaakt onder leiding van presentator en Willem II’er Pim Smolders.

24/7
‘My Little Lady, Ain’t Nobody, het clublied?’ De radiostream is een afspeellijst van liedjes gekozen door supporters. Willem II Radio draait via JUKE de hele dag door. De app van JUKE is in combinatie met onder meer SONOS, Carplay en Smart TV te gebruiken. Willem II Radio luisteren? Klik hier

Liedje inzenden? Klik hier!

Willem II Betrokken
Voetbal is voor iedereen. Willem II verwelkomt zoveel mogelijk supporters in het eigen Koning Willem II stadion. Zo ook visueel gehandicapten. Met de juiste technische apparatuur en een aantal vrijwillige sportverslaggevers kunnen de supporters op de blindentribune de wedstrijd op een unieke manier ervaren. Deze verslaggeving is de basis voor de radiostream via JUKE. Ook voor mensen die niet in het stadion kunnen komen en/of niet de mogelijkheid hebben om een ESPN-abonnement af te sluiten, biedt Willem II in samenwerking met Willem II Betrokken de mogelijkheid om de wedstrijden middels Willem II Radio naar de huiskamers te streamen. 

Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audio content. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek. JUKE biedt multi-device toegang en gebruik: JUKE.nl, Sonos, Chromecast, Airplay, HEOS, App Store, Google Play, Google Assistant, Samsung Smart TV, Android TV en CarPlay. Adverteerders bereiken met onze unieke technologie een enorm publiek en specifieke doelgroepen.

JUKE
 

Toin Damen

Laatste nieuws