Willem II - Sparta is uitverkocht

Willem II - Sparta is uitverkocht

De reguliere tribunes zijn voor de wedstrijd Willem II – Sparta Rotterdam volledig uitverkocht. Vrijdagmiddag werden de laatste kaarten voor de wedstrijd tussen de twee clubs uit de negentiende eeuw verkocht. 

Het is voor het eerst in jaren dat de reguliere tribunes bij een thuiswedstrijd buiten Ajax, PSV, Feyenoord of NAC Breda en zonder speciale groepsarrangementen uitverkocht zijn.

Stijgende lijn
Algemeen directeur Martin van Geel: ‘Het is een zeer goede ontwikkeling dat we tegen Sparta weer een vol huis hebben. Willem II leeft en natuurlijk hebben de huidige sportieve resultaten ook een positieve invloed op de kaartverkoop. Uiteraard willen we deze stijgende lijn met zijn allen doortrekken!’

Laatste twee van 2019
De Tricolores spelen dit seizoen nog twee thuiswedstrijden. Woensdag 18 december is in het TOTO KNVB-bekertoernooi Sparta wederom de tegenstander. Zaterdag 21 december is Willem II – Fortuna Sittard de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Klik hier voor meer informatie over de ticketverkoop. 

Oproep supporters
Willem II vraagt supporters vriendelijk doch dringend om in het vak en op de stoel plaats te nemen die op de seizoenkaart/toegangskaart aangegeven staat.

Toin Damen

Laatste nieuws