Willem II - SC Heerenveen uitverkocht

Willem II - SC Heerenveen uitverkocht

Zaterdag 14 maart speelt Willem II voor de derde keer dit seizoen tegen SC Heerenveen. Na het gewonnen uitduel in de competitie én het bekerduel in Friesland is deze keer het Koning Willem II stadion het strijdtoneel. De reguliere tribunes zijn voor deze wedstrijd volledig uitverkocht! 

De wedstrijd begint om 18.30 uur. De stadionkassa’s zijn op de wedstrijddag vanaf 17.00 uur enkel open voor het afhalen van reeds bestelde tickets. 

Resterende wedstrijden
Heb je helaas naast een ticket voor Willem II – SC Heerenveen gegrepen? De Tricolores spelen dit seizoen nog thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag, Ajax en FC Twente. Klik hier om direct naar de ticketpagina te gaan. Ook Willem II - Ajax is al uitverkocht. Alleen voor de thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag en FC Twente zijn nog tickets te koop.

Clubavond
De wedstrijd tegen de Friezen staat in het teken van de clubavond. Voetbalverenigingen uit Tilburg en omstreken konden de afgelopen weken voor hun leden tegen een gereduceerd tarief tickets bestellen. Daar is massaal gehoor aangegeven, waardoor zo’n 1700 voetballers/voetbalsters naar Willem II – SC Heerenveen komen. Wij wensen iedereen alvast een mooie voetbalavond! 

Jules van Iperen

Laatste nieuws