Willem II - PSV uitverkocht

Willem II - PSV uitverkocht

De wedstrijd Willem II - PSV van donderdag 25 april is volledig uitverkocht. Zondagavond werden online de laatste kaarten verkocht, waardoor het Koning Willem II stadion tegen de Eindhovenaren volledig gevuld is.

Info kaartverkoop

Kaarten zijn online (zo lang de voorraad strekt) t/m donderdag 25 april (20.45 uur) hier te bestellen. Op werkdagen kunnen bij de receptie in het stadion kaarten gekocht worden van 09.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag is de receptie geopend van 09.00 tot 17.00 uur. De stadionkassa’s zijn geopend vanaf 19.15 uur tot de aftrap, indien de wedstrijd dan nog niet is uitverkocht.

Twee kaarten per account
Voor de wedstrijd geldt een regeling van 1 op 2. Alle geregistreerde supporters kunnen dus twee toegangskaarten aanschaffen voor de wedstrijd. Registreren gebeurt automatisch na het aanmaken van een account op www.besteljekaartje.nl of bij de receptie van het Koning Willem II stadion.

Speciale kindertarieven
Wist je dat kinderen t/m 12 jaar elke wedstrijd kaarten kunnen kopen tegen een kindertarief? De vakken waar deze tarieven voor gelden zijn hier te vinden.

Laatste nieuws