Willem II presenteert nieuwe casuals

Willem II presenteert nieuwe casuals

Willem II presenteert met trots nieuwe casualitems voor de zomerse dagen. Afgelopen week stonden enkele supporters in het Tilburgse Spoorpark model met de nieuwe casual kleding van de Tricolores.

Ruim 250 supporters meldden zichzelf aan om deel te nemen aan de fotoshoots met de nieuwe casual kleding van Willem II. Een kleine selectie werd vorige week op de gevoelige plaat vastgelegd.


Nieuwe collectie
De nieuwe casual collectie bestaat uit enkele t-shirts, caps en een bucket hat. Om Willem II subtiel uit te dragen is een tweetal shirts ontwikkeld met op de linkerborst een ton sur ton 1896-print. Deze shirts zijn in 'stem green' en 'navy' verkrijgbaar. Verder zijn er enkele fanshirts toegevoegd met Willem II Tilburg opdruk. Daarnaast is er speciaal voor kinderen een t-shirt aan het assortiment toegevoegd met de kreet "Passie, strijd & leeuwenmoed". De shirts zijn voor zowel volwassenen als kinderen verkrijgbaar en te dragen door mannen én vrouwen. De collectie is in samenwerking met KoopJeShirt.nl ontwikkeld.


'47 & Willem II
Nadat Willem II en '47 vorig seizoen enkele caps lanceerden, zijn op basis van het nieuwe clublogo wederom nieuwe caps ontwikkeld in samenwerking met het toonaangevende merk. Naast caps is vanaf heden ook een bucket hat met het WII-beeldmerk verkrijgbaar.


Benieuwd naar de nieuwste items? Klik dan op onderstaande button om te shoppen!

Jules van Iperen

Laatste nieuws