Willem II op weg naar een status als stabiele eredivisieclub

Willem II op weg naar een status als stabiele eredivisieclub

In het beleidsplan van Willem II staat geformuleerd dat Willem II structureel een stabiele eredivisieclub moet worden. Hierin passen een aantal ontwikkelingen die op de steun van de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur kunnen rekenen, zoals de benoeming van Joris Mathijsen tot technisch directeur, de stadionontwikkelingen alsmede de investeringen in het nieuwe jeugdcomplex aan de Rueckertbaan. 

Het Stichtingsbestuur heeft het handelen van c.q. de relatie met de Raad van Commissarissen ter discussie gesteld. Daarover wordt in verband met het onderling te voeren overleg geen nadere toelichting gegeven. 
Beide partijen hebben gezamenlijk besloten het vervolgoverleg hierover uit te stellen tot na de transferperiode. 
Zowel de Raad van Commissarissen als het Stichtingsbestuur spreekt het vertrouwen uit dat na de vakantieperiode de verschillen van inzicht zullen worden opgelost.

De Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur betreuren het ten zeerste dat in het artikel van het Brabants Dagblad van zaterdag een onjuiste voorstelling van zaken wordt gegeven. Benadrukt wordt dat van “de oppositie” waarover in het artikel van het Brabants Dagblad wordt gesproken geen sprake is. 

Raad van Commissarissen en Stichtingsbestuur van Willem II 

Tilburg, 9 juli 2018
 

Bericht delen