Willem II neemt afscheid van Robbemond en Corneille

Willem II neemt afscheid van Robbemond en Corneille

Hoofdtrainer Reinier Robbemond en assistent-trainer Dogan Corneille verlaten Willem II na dit seizoen. De clubleiding heeft Robbemond en Corneille laten weten volgend seizoen met een nieuwe hoofdtrainer en nieuwe assistent-trainer te willen beginnen. Met Harald Wapenaar gaat Willem II in gesprek.

Technisch directeur Joris Mathijsen: ‘De wijze waarop Reinier na het vertrek van Erwin samen met Dogan en Harald gewerkt en gepresteerd heeft, verdient onze complimenten. Ze hebben mooie resultaten behaald. Daarvoor zijn we hen zeer dankbaar.’

Verfrissen
‘Na goed en prettig met deze technische staf samengewerkt te hebben, is het in onze ogen tijd om te verfrissen. Daarom willen we het seizoen 2018 – 2019 met een aantal nieuwe gezichten voor de groep beginnen’, aldus Mathijsen.

Respect voor de keuze
Robbemond: ‘Ik respecteer de keuze van de club en ben blij dat ik samen met de rest van de staf Willem II heb kunnen helpen in de moeilijke situatie waarin de club zat. Met een aantal fantastische wedstrijden, zoals tegen PSV, Utrecht en NAC én met een manier van spelen waar we trots op zijn, hebben we eraan bij kunnen dragen dat de club zo goed als veilig is.’ 

Maximale resultaat
‘We zullen de laatste twee wedstrijden er alles aandoen om er het maximale resultaat uit te halen en het seizoen goed af te sluiten met de steun van ons publiek. Verder heb ik genoten van de samenwerking met Dogan en Harald, uiteraard de rest van de staf en de chemie met de spelers. Ik kijk uit naar de volgende uitdaging in mijn carrière en wens Willem II alle succes in de toekomst’, aldus Robbemond. 

Wapenaar
Met keeperstrainer Harald Wapenaar gaat Willem II in gesprek over een langer verblijf bij de club.

Wij wensen Reinier en Dogan veel succes bij het vervolg van hun carrière. 
 

Laatste nieuws