Willem II levert zes internationals

Willem II levert zes internationals

De zesde plek in de Eredivisie is een mooie plek die ook buiten Tilburg niet onopgemerkt is gebleven. Het is namelijk weer tijd voor een interlandperiode en dus zijn verschillende Willem II'ers opgeroepen om hopelijk minuten te maken voor hun land. 

Doelpuntenmaker bij Oranje
Dit seizoen werd Ché Nunnely al twee keer opgeroepen voor Nederland onder 20. Dinsdag meldt hij zich in Hengelo ter voorbereiding op twee wedstrijden tegen Tsjechië en Frankrijk. Vrijdag speelt Oranje tegen Tsjechië en twee dagen vliegt de ploeg van trainer Bert Konterman naar Parijs om zich voor te bereiden op een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Die wedstrijd van Oranje wordt gespeeld in Clairefontaine, op zo'n uur rijden van Parijs. 

Rode Duivel Mike 
Mike Trésor Ndayishimiye heeft zich vandaag (maandag) in Tubeke (België) gemeld bij België onder 21 jaar. De Belgen spelen zondag in het stadion van SC Freiburg een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. 


Vlieguren voor McGarry en Woud
Willem II-keeper Michael Woud mag zich samen met James McGarry melden voor de nationale selectie van Nieuw-Zeeland. Voor James is het de eerste keer dat hij wordt opgeroepen voor het eerste elftal. Met uitwedstrijden tegen Ierland en Litouwen hoeft het Willem II-duo geen verre reis naar te maken. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijk en worden gespeeld in Dublin en Vilnius.

Ryan naar China
In oktober is Dylan in Qatar geweest voor een trainingskamp. Nu wordt het trainingskamp van Australië onder 23 georganiseerd in China. Tussen 15 en 19 november wordt in Chongqing gespeeld tegen China, Litouwen en Noord-Korea.

Pavlidis wel, Vrousai niet
Willem II-topscoorder Pavlidis wist tijdens zijn basisdebuut voor Griekenland, zijn eerste doelpunt voor het nationale team te maken. Mede dankzij deze goal wist de ploeg van John van ’t Schip te winnen van Bosnië en Herzegovina. Griekenland speelt haar twee laatste EK-kwalificatiewedstrijden tegen Armenië en Finland. Marios Vrousai is vanwege zijn blessure uiteraard níet opgeroepen.

Wedstrijdschema

Datum

Tijd (NL)

Wedstrijd

 

Locatie

Uitslag

14/11

20.45 uur

Ierland – Nieuw-Zeeland

Vriendschappelijk

Dublin (IER)

3 - 1

15/11 09.00 uur Australië O23 - Noord-Korea O23 Vriendschappelijk Chongqing (CHI) 5 - 1

 

18.30 uur

Nederland O20 – Tsjechië O20

8-landentoernooi

Oldenzaal

1 - 4

  18.00 uur Armenië - Griekenland EK-kwalificatie Jerevan (ARM) 0 -1
17/11 09.00 uur Australië O23 - Litouwen O23 Vriendschappelijk Chongqing (CHI) 4 - 0

 

15.00 uur

Litouwen – Nieuw-Zeeland

Vriendschappelijk

Vilnius (LIT)

1 - 0

 

16.00 uur

Duitsland O21 – België O21

EK-kwalificatie

Freiburg (DUI)

2 - 3

18/11 20.45 uur Griekenland - Finland EK-kwalificatie Athene (GRI) 2-1
19/11 12.30 uur China O23 - Australië O23 Vriendschappelijk Chongqing (CHI)  

 

14.30 uur

Frankrijk O20 – Nederland O20

Vriendschappelijk

Clairefontaine, (FRA)

2-1

Fotografie © Geert van Erven

Laatste nieuws