Willem II levert zes internationals

De zesde plek in de Eredivisie is een mooie plek die ook buiten Tilburg niet onopgemerkt is gebleven. Het is namelijk weer tijd voor een interlandperiode en dus zijn verschillende Willem II'ers opgeroepen om hopelijk minuten te maken voor hun land. 

Doelpuntenmaker bij Oranje

Dit seizoen werd Ché Nunnely al twee keer opgeroepen voor Nederland onder 20. Dinsdag meldt hij zich in Hengelo ter voorbereiding op twee wedstrijden tegen Tsjechië en Frankrijk. Vrijdag speelt Oranje tegen Tsjechië en twee dagen vliegt de ploeg van trainer Bert Konterman naar Parijs om zich voor te bereiden op een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Die wedstrijd van Oranje wordt gespeeld in Clairefontaine, op zo'n uur rijden van Parijs. 

Rode Duivel Mike 

Mike Trésor Ndayishimiye heeft zich vandaag (maandag) in Tubeke (België) gemeld bij België onder 21 jaar. De Belgen spelen zondag in het stadion van SC Freiburg een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland. 

Vlieguren voor McGarry en Woud

Willem II-keeper Michael Woud mag zich samen met James McGarry melden voor de nationale selectie van Nieuw-Zeeland. Voor James is het de eerste keer dat hij wordt opgeroepen voor het eerste elftal. Met uitwedstrijden tegen Ierland en Litouwen hoeft het Willem II-duo geen verre reis naar te maken. Beide wedstrijden zijn vriendschappelijk en worden gespeeld in Dublin en Vilnius.

Ryan naar China

In oktober is Dylan in Qatar geweest voor een trainingskamp. Nu wordt het trainingskamp van Australië onder 23 georganiseerd in China. Tussen 15 en 19 november wordt in Chongqing gespeeld tegen China, Litouwen en Noord-Korea.



Pavlidis wel, Vrousai niet

Willem II-topscoorder Pavlidis wist tijdens zijn basisdebuut voor Griekenland, zijn eerste doelpunt voor het nationale team te maken. Mede dankzij deze goal wist de ploeg van John van ’t Schip te winnen van Bosnië en Herzegovina. Griekenland speelt haar twee laatste EK-kwalificatiewedstrijden tegen Armenië en Finland. Marios Vrousai is vanwege zijn blessure uiteraard níet opgeroepen.

Bericht delen