Willem II lanceert uitshirt 2020 - 2021

Willem II lanceert uitshirt 2020 - 2021

Willem II speelt de uitwedstrijden in het seizoen 2020-2021 in mintgroene uitshirts van Robey Sportswear. Ons uitshirt is met een lichte mintgroene kleur een frisse verschijning. De kleur staat voor harmonie, sportiviteit en niet onbelangrijk… succes! 

De accenten op het shirt zijn allen in dark navy-blauw. De kraag van het shirt is een moderne knipoog naar het shirt van 1998 in een dark navy/mint-kleurencombinatie. De twee mintstrepen komen ook terug in de mouweindes. Ook het clublogo is in dark navy geborduurd op het shirt. 

Op de achterkant staat het stadswapen van Tilburg en onder de kraag staat de tekst “’t Rood-Wit en Blauw onzer vad’ren, kleurt Willem II zo goed”, uiteraard afkomstig uit ons clublied. Bij het uittenue is zowel een dark navy als mintkleurige uitshort verkrijgbaar. De uitkousen die dezelfde kleur als het shirt hebben, maken het uittenue compleet.

Direct verkrijgbaar
Wil je het nieuwe shirt direct bestellen? Of ben je nieuwsgierig naar de trainingskleding? Ga meteen naar onze webshop of kom dinsdag rondom de eerste training naar onze fanshop (13.00 – 17.00 uur).

Geert van Erven / Jules van Iperen

Laatste nieuws