Willem II Kerstdiner groot succes
Fotografie door
Toin Damen

Woensdag 7 december namen 20 supporters samen met hun introducés plaats aan het Willem II Kerstdiner. Samen met enkele directie-, stafleden en spelers genoten zij van een uitgebreid driegangendiner in het Koning Willem II restaurant.



In totaal meldden bijna 600 supporters zichzelf en een introducé aan voor het Willem II Kerstdiner. De leukste, mooiste, maar ook meest ontroerende verhalen passeerden de revue. Uiteindelijk zijn er 20 winnaars gekozen met uiteenlopende motivaties om samen met hun introducé aan te schuiven bij het diner.



Warm ontvangst

De supporters kregen een warm onthaal in het spelershome. Met een welkomstdrankje proostten zij samen met de aanwezige Willem II’ers en Kingo op een mooie avond.

Afbeelding
Kerstdiner

Vervolgens werden de supporters via het veld door de spelerstunnel van het Koning Willem II stadion naar het restaurant begeleid, om vervolgens volledig in kerstsfeer te genieten van het diner.



Bart van Dorst: 'Ik ben hier samen met mijn vader, want mijn oom heeft ons dit cadeau gegeven. Super leuk en ik verwacht een mooie avond, waarbij we samen met de andere aanwezige Willem II-fans herinneringen kunnen  ophalen.'



Unieke ervaring

Martin van Geel heette alle supporters van harte welkom tijdens het openingswoord namens de club. ‘We zijn enorm blij dat we na twee jaar weer een fysieke kerstactiviteit mét supporters kunnen organiseren en we hopen dat we jullie een onvergetelijke avond kunnen bieden.’

Afbeelding
Kerstdiner

Na elke gang wisselden de Willem II’ers van tafel, zodat supporters met vrijwel alle aanwezige spelers, staf- en directieleden aan tafel zaten.



Uiteraard was er ook ruimte voor handtekeningen en foto’s na het dessert en daar werd tijdens de naborrel ook gretig gebruik van gemaakt.

Afbeelding
Kerstdiner

Bekijk hieronder de sfeervideo van het Willem II Kerstdiner

Bericht delen