Willem II huurt Nikos Michelis

Nikos Michelis wordt door Willem II gehuurd van AC Milan. De Griekse centrale verdediger was afgelopen weekend bij de zege op Quick Boys als toeschouwer aanwezig en sluit vanaf donderdag aan bij de selectie. Willem II heeft een optie om Michelis na afloop van het seizoen definitief in te lijven. 

Michelis (20) komt sinds 2019 uit voor AC Milan O19. Voordat hij naar Italië vertrok speelde hij in zijn vaderland bij Asteras Tripolis. Voor verschillende Griekse nationale jeugdelftallen kwam hij zeven keer in actie.

Land van verdedigers

In Italië, het land dat geroemd wordt om haar verdedigers, maakte Michelis een sterke ontwikkeling door. Afgelopen seizoen speelde de 1.92 meter lange verdediger nagenoeg alle wedstrijden voor het beloftenelftal van de Rossoneri. Hij werd in de beloftencompetitie verkozen tot beste linker centrale verdediger van het seizoen. Michelis: ‘Ik heb in Italië veel geleerd over wat nodig is om op mijn positie te slagen. Ik denk dat mijn ervaringen bij AC Milan mij in de Eredivisie gaan helpen.’

Bericht delen