WILLEM II EN TOZ VERLENGEN SAMENWERKING

WILLEM II EN TOZ VERLENGEN SAMENWERKING

TOZ ‘Partners in gastvrijheid’ is al vier jaar de trotse hospitality partner van Willem II. Het bedrijf verzorgt de gastvrouwen en gastheren, het parkeerbeheer en de verkeersregelaars tijdens de wedstrijden en overige evenementen die in het Koning Willem II stadion plaatsvinden. De huidige overeenkomst loopt dit jaar af, maar gezien de positieve ervaringen van beide kanten is besloten de overeenkomst te continueren voor de komende jaren.

 

Gastvrijheid staat bij Willem II al jaren hoog in het vaandel. Zowel algemeen directeur Berry van Gool als manager veiligheid en facilitaire zaken Edo Peterse onderschrijven dit. We zijn verheugd dat we de samenwerking continueren.

OVER TOZ ‘PARTNERS IN GASTVRIJHEID’ 
TOZ, waar de labels Target Hospitality, Onze Zaak 2.0 Horeca uitzendburo, Onze Zaak 2.0 Payroll & salarisadministratie én Knap werk samenkomen, is opgericht in 2013 door Petra Brouwer, Kitty Huijben en Jean Thijs. Met de komst van Annick Engelhart in 2014 is het kwartet compleet. Deze vier labels vullen uw totale personeelsbehoefte in de hospitality branche in. Van medewerker bediening, gastvrouw, medewerkers ten behoeve van uw beursbezetting tot projectmanager. TOZ is uw partner in gastvrijheid.

BONHEUR HORECA GROEP
Ook met de horeca exploitant Bonheur Horeca Groep, die recent de samenwerking met Willem II continueerde, heeft TOZ een bijzondere relatie. Directeur Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep streeft, net als de TOZ, optimale gastvrijheidbeleving na. Het is dan ook niet gek dat ook TOZ met haar labels preffered supplier is van Bonheur Horeca Groep .

Laatste nieuws