Willem II en TOTO lanceren TOTO Rugdekking

Willem II en TOTO lanceren TOTO Rugdekking

Met ingang van het seizoen 2022-2023 introduceert Willem II in samenwerking met TOTO het programma TOTO Rugdekking. Een programma om meespelen met TOTO leuk te houden en de risico’s van gokken bespreekbaar te maken. 

TOTO Rugdekking

Met TOTO Rugdekking willen Willem II en TOTO via diverse activiteiten bijdragen aan een veilige spelomgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen. Rugdekking geeft niet alleen informatie, maar voorziet ook concrete tips en tools door middel van bijvoorbeeld kennissessies onder de noemer Responsible Gaming. Op die manier wordt niet alleen meer bewustwording gecreëerd onder deelnemers aan sportweddenschappen over wat verantwoord speelgedrag is, maar kunnen mensen ook inschatten wanneer het niet goed dreigt te gaan bij anderen – en indien nodig ingrijpen. Meespelen moet namelijk leuk blijven voor iedereen.

Willem II en TOTO zijn sinds begin 2020 met elkaar verbonden via een partnership. De club en het kansspelbedrijf zien het als hun gezamenlijke verantwoordelijkheid om de risico’s van gokken bespreekbaar te maken en concrete handvatten te bieden aan supporters.

Geert van Erven

Laatste nieuws