Willem II en Sports Exposure verlengen samenwerking

Willem II en Sports Exposure verlengen samenwerking

Sports Exposure heeft zich tot en met het seizoen 2023-2024 als exposure partner verbonden aan Willem II. De samenwerking behelst een tweetal overeenkomsten. Enerzijds huurt Willem II een vernieuwd en hoogwaardig LED-systeem, anderzijds is met Sports Exposure een exploitatie-overeenkomst gesloten, waarbij een deel van de beschikbare LED-minuten door Sports Exposure wordt verkocht aan commerciële partijen.

Continueren en uitbouwen
‘We zijn blij dat we het partnerschap met Willem II op deze wijze kunnen continueren en verder succesvol kunnen uitbouwen. De samenwerking tussen Sports Exposure en Willem II verloopt al jaren uitstekend en op deze wijze is de club in staat adverteerders nog beter te bedienen. Met de verlengde samenwerking legt de club een mooie basis om haar ambitieuze doelstellingen te verwezenlijken en draagt het bij aan ons streven van een volledig TV-exposure aanbod binnen de Eredivisie door Sports Exposure’, laat Geoffrey Wouters van den Oudenweijer (directeur Sports Exposure) weten.  

Sports Exposure is tot en met 2023 - 2024 verbonden aan Willem II

Beste kwaliteit en exposure
Jos de Kruif, commercieel manager van Willem II: ‘Met het nieuwe LED-systeem zijn we verzekerd van een hypermodern systeem waarmee we onze sponsors de beste kwaliteit LED-exposure kunnen bieden die in de markt beschikbaar is. Het systeem voldoet aan de hoogste eisen die gesteld worden om de boodschap van onze partners via TV en overige media over te kunnen brengen. Verder zijn we verheugd dat Sports Exposure ook een deel van de exploitatie voor haar rekening neemt. Daarmee zijn we tot en met seizoen 2023-2024 verzekerd van een mooie basis op onze exposure-inkomsten.’

Sports Exposure / Willem II Media

Laatste nieuws